Accommodatie in Mirtos Kreta direct aan zee Big Bleu

Accommodatie in Mirtos Kreta direct aan zee Big Bleu: Dit traditionele complex bestaat uit studio’s en appartementen met een adembenemend uitzicht op de Libische Zee. De accommodatie is tegen een heuvel opgebouwd en met het strand van Mirtos direct voor de deur. De ligging in het dorp is ideaal: u loopt vanuit uw appartement direct Mirtos binnen. Vanuit uw appartement heeft u toegang tot een heerlijke veranda met zitjes, waar u kunt genieten van de zonsondergang.

Laatste update: 23.10.20: Accommodatie in Mirtos Kreta direct aan zee Big Bleu – traditionele appartementen in Mirtos Kreta – appartementen met uitzicht op de Libische Zee – accommodatie aan het strand van Mirtos Kreta

 

De appartementen zijn sfeervol ingericht met open keuken en tv.  De openslaande balkondeuren in uw slaapkamer kunt u gerust ’s nachts open laten, zodat u geniet van de sterrenhemel boven de zee.

Accommodatie in Mirtos Kreta direct aan zee Big Bleu – Wat is er nog meer in de omgeving

Excursies in Mirtos: Vanuit Mirtos kunt u individueel of met een gids indrukwekkende kloofwandelingen maken. Er loopt ook een E4 route voor individuele wandelaars. Vanuit Mirtos kunt u ook het onbewoonde Chrissi eiland bezoeken, een prachtig eiland, waar u heerlijk kunt snorkelen. De boot naar Chrissi eiland vertrekt vanuit Ierapetra.

Appartementen verhuur Mirtos en Huizen & villa’s: Deze appartementen liggen op een heuvel, circa 250 meter van het dorp via een ezelspad, met een uniek uitzicht op de zee en de bergen. Mocht u via de geasfalteerde weg naar het dorp willen, dan bent u ongeveer 400 meter onderweg. Dit prachtig onderhouden complex bestaat uit 2 ruime 3-kamerwoningen en 1 zeer grote 4-kamerwoning, die aan 7 personen ruimte biedt.

Mirtos en omgeving fotoboek Kreta: Een overzicht van alle opties voor een vakantie in Mirtos Kreta. Vele mogelijkheden voor verblijf en excursies.

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa (Griekenland).

Accommodatie in Mirtos Kreta direct aan zee Big Bleu