Accommodatie in Paleochora Zuidwest-Kreta

Accommodatie in Paleochora Zuidwest-Kreta: Paleochora, de charmes van een oud vissersdorp: in het meest Zuidwestelijke deel van Kreta vindt u het vissersdorp Paleochora. Paleochora is een klein traditioneel dorp, waar u uitgebreid kunt genieten van de Griekse keuken. Direct aan zee ligt de traditionele taverna van Manos & Maria met de bijbehorende appartementen.

Laatste update: 11.07.20: Accommodatie in Paleochora Zuidwest-Kreta – Paleochora Kreta Griekenland – vakantie in Paleochora Zuid Kreta – Manos & Maria appartementen Paleochora – appartement huren in Paleochora

 

Traditioneel Kreta: Paleochora is alleen via de stad Chania te bereiken, een kleine 75 kilometer naar het zuiden. Een prachtige autoroute naar een Kretens dorp, waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Vanuit de appartementen zit u binnen 2 minuten op het kiezelstrand. Het zandstrand ligt op 5 minuten loopafstand. ‘s Avonds zijn de straten autovrij en zetten alle taverna’s hun tafels en stoelen op straat! Zo kunt u heerlijk genieten van de Griekse keuken en de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Accommodatie in Paleochora Zuidwest-Kreta – Traditionele appartementen

Appartementen Paleochora: De appartementen en taverna worden gerund door een gastvrije Griekse familie. De appartementen zijn traditioneel en eenvoudig ingericht, toch is alles wat u nodig heeft aanwezig. Het keukenblok is voorzien van een ijskast en kookplaat en natuurlijk is er airconditioning. In de familietaverna kunt u heerlijk  Grieks eten met een prachtig uitzicht over zee.

Accommodatie in Paleochora Zuidwest-Kreta – Excursies in de omgeving van Paleochora

Excursies Zuidwest-Kreta: Er zijn veel prachtige plekken te bezoeken vanuit Paleochora. Bijvoorbeeld het schiereiland Elafonissi is adembenemend! Elafonissi wordt ook wel het “roze strand” genoemd en heeft het helderste zeewater van heel Europa.

Vanuit Paleochora kunt u ook de Samaria kloof wandelen of tijdens een bootreis dolfijnen zien. Wij raden u dit appartement vooral aan wanneer u gebruik wilt maken van onze fly-drive mogelijkheden.

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa (Griekenland).

Accommodatie in Paleochora Zuidwest-Kreta