Accommodaties op Kreta Griekenland met actief programma: Op deze pagina geven we u meer informatie over alle appartementen die we aanbieden op Kreta. Deze accommodaties zijn direct aan het strand gelegen. 

Accommodaties op KretaAccommodaties Griekenland – accommodaties aan het strand op Kreta – accommodatie verhuur op Kreta – stranden kokkini hani Kreta – actief en excursies op Kreta – actief op Kreta

Actief en excursies op Kreta: Hier vindt u veel informatie over excursies tijdens uw vakantie op Kreta, zoals auto- en scooterverhuur, auto en accommodatie, actieve outdoor vakantie op Kreta, duiken, snorkelen, e-bikes, fietsen MTB, wandelen, wandelcombinaties op Kreta, Griekse kookles, golfen, bootreizen, paardrijden, outdoor activiteiten, zeilen, jeepsafari, vissen, groepsexcursies en wekelijkse excursieprogramma’s. Actief en excursies in Griekenland.

Accommodatie verhuur op Kreta: Ons complex bestaat uit 25 appartementen omringd door prachtige tuinen en ligt aan de kust van Noord Kreta. U kunt kiezen uit 3 zandstranden direct voor Zorbas Island. De ligging is zeer rustig en toch centraal: de ideale uitvalsbasis voor een actieve of ontspannen vakantie. De blikvanger van onze accommodatie is het adembenemende uitzicht over zee naar Dia eiland bij het zwembad en de Griekse taverna. De gezellige warme sfeer, de kleinschaligheid, maar vooral de hulpvaardigheid en service van het Zorbas team zorgen ervoor dat u zich onmiddellijk van harte welkom voelt. Wij organiseren veel verschillende excursies waardoor u het echte Kreta leert kennen. En het allermooiste? U kunt zowel zomer als winter bij ons op vakantie komen;

Auto en accommodatie op Kreta: Een vakantie op Kreta met een huurauto geeft u de mogelijkheid om heel veel te zien op Kreta. Of wat denkt u van een scooter of motor tijdens uw verblijf op Kreta? Onze accommodatie is centraal gelegen op Kreta, we hebben veel unieke autoroutes voor onze gasten uitgezet.

vakanties op Kreta: Een uitgebreide pagina vol met nuttige informatie voor een leuke vakantie op Kreta. Op deze pagina biedt u veel informatie over mogelijkheden voor vakantie in Griekenland. Actieve outdoor vakantie op Kreta met accommodatie en half pension, auto- en scooterverhuur, auto en accommodatie op Kreta, duiken, fietsen, wandelen, Griekse kookles, golfen, bootreizen, excursies op Kreta, paardrijden, actieve outdoor, zeilvakanties, jeepsafari, vissen, groepsexcursies op Kreta, fly-drive, accommodatie en actieve vakantie op Kreta, actieve familievakantie, actief op Kreta met appartement, overige reisinformatie.