Actieve vakantie op Kreta: Accommodaties in combinatie met een actieve vakantie op Kreta. Appartementenverhuur op Kreta. Elke dag vertrekken we vanaf de accommodatie naar leuke excursies. Na het ontbijt gaan we gelijk op pad. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een dagje op het strand. Het schitterende strand ligt direct voor de deur. Aan het einde van de middag komen we weer terug op de accommodatie, waar we aan zee gezamenlijk nog een drankje drinken. De lunch nemen we altijd voor u mee op de excursies. We nemen ook genoeg water mee voor onderweg, want het kan warm zijn. Na de excursie is er altijd nog tijd om te zwemmen in de schitterende zee of in het zwembad. ’s Avonds kunt u genieten van een heerlijk Grieks diner aan zee.

Absoluut geen saaie vakantie op Kreta: Welke periode van het jaar u ook naar Kreta op vakantie gaat, dit Griekse eiland biedt allerlei mogelijkheden. Elk jaargetijde op Kreta heeft een ander gezicht, vandaar dat voor de meeste mensen meerdere keren kiezen voor een vakantie op Kreta. We bieden veel actieve vakantiemogelijkheden op Kreta. Wilt u een dag Grieks koken, met de quad of jeep de bergen in of toch liever een week wandelen? Zeilen, een boottrip in de zee, jeepsafari, watersport, paardrijden, golf, fietsen, mountainbiken, een dagtrip met de scooter, duiken, snorkelen, het is allemaal mogelijk.

Appartement en actieve vakantie op Kreta: Op deze pagina ziet u een overzicht van alle mogelijkheden die we bieden op Kreta. Appartement en actief op Kreta is een samenvatting pagina, waar u alles vindt van verblijf tot excursies en alles wat mogelijk is op het mooie vakantie eiland Kreta.

Dagelijks nieuws uit Kreta: Deze pagina geven we dagelijks updates over wat er allemaal te doen is op Kreta. Zomer en winter maken we dagelijks uploads in. Veel kijk plezier!