Actief op het strand van Kreta:

Actief op het strand van Kreta: Voor veel mensen is een perfecte zomerse dag in Griekenland niet compleet zonder zon, zee en strand. Maar dagen achtereen alleen maar een boek lezen en soms de zee inspringen, wordt wel een beetje saai. Hoogste tijd dus om actief op het strand bezig te zijn. Tijdens de zomervakantie op Kreta organiseren we iedere week een beachparty. Denk daarbij aan sporten op het strand en in het water. Jong en oud doen hieraan mee, laat de waterpret maar beginnen. Niets is zo leuk om bijvoorbeeld die kanorace van je vader te winnen!

Actief op het strand van Kreta – beachparty op Kreta – perfecte zomerse dag in Griekenland – strandvakantie op Kreta – strandvakantie in Griekenland – sporten op het strand Kreta.

Maandag: Onbekend Kreta tour, vertrek om 10.00 uur. Een bezoek aan meerdere bijzondere plekken op het eiland, waar u zelf niet snel zult komen. Zo leert u het echte Kreta kennen.

Strandvakantie op Kreta: Wie zegt dat een strandvakantie in Griekenland saai is? In ieder geval niet als u meedoet met onze activiteiten op het strand. Naast onze wekelijkse beachparty op Kreta organiseren we ook andere activiteiten, die geschikt zijn voor de zomerse temperaturen in juli en augustus. Bij onze accommodatie hebben we een heerlijk zwembad en het zandstrand ligt pal voor de deur. Hier staan de ligbedden en parasols al klaar. Onze gasten maken er gratis gebruik van.