Actieve feestdagen in Griekenland

Actieve feestdagen in Griekenland: We willen graag genieten van lekker eten tijdens de kerstdagen. Wat extra beweging zorgt ervoor dat u de extra calorieën die u nuttigt tijdens deze feestdagen, snel weer verbrandt. Rond de feestdagen in Griekenland kunt u bij ons smullen van lekker eten en drinken, maar ook organiseren we meerdaagse wandelingen in de kerstvakantie. Tijdens deze wandelingen kunt u genieten van de prachtige natuur in de winter op Kreta. Het milde klimaat van Kreta in de winter garandeert heerlijk wandelweer.

Actieve feestdagen in Griekenland – feestdagen in Griekenland – lekker eten tijdens de kerstdagen – meerdaagse wandelingen in de kerstvakantie – wandelingen in de kerstvakantie – natuur in de winter op Kreta – milde klimaat van Kreta – Kreta in de winter

Kerstvakantie Kreta Griekenland 2018: Op deze Kerstpagina vindt u informatie over Kerstmis op Kreta, voor een uitgebreide informatie gaat u naar onze winter website, zie onderaan. Het complete programma voor Kerstmis op Zorbas Island is vrijblijvend, wij organiseren dit om er zelf ook een hoop plezier aan te beleven.

Vakantie op KretaEen vakantie is het hele jaar door mogelijk in onze appartementen. Het maakt niet uit of u in de zomer of de winter op Kreta bent, het is altijd leuk om het voor u nog onbekende Kreta te ontdekken. De bezigheden van de lokale bevolking zijn sterk afhankelijk van het jaargetijde. Vooral het boerenleven van de Kretenzers staat hierbij centraal. Dit is leuk om eens van dichtbij te zien.