Actieve reis naar Kreta: Kreta bestaat uit veel bergdorpen. Het Griekse eiland heeft een lengte van 260 kilometer, is 68 kilometer breed en het smalste stuk is 12 kilometer. Het is een eiland dat u nooit tijdens één vakantie even kunt bekijken. Er zijn veel mensen die terugkeren na hun eerste bezoek aan Kreta. Kreta biedt naast prachtige stranden, een imposant achterland, met veel natuur, cultuur en traditionele gebruiken.

Voor een actieve reis naar Kreta bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens onze excursies nemen we u mee naar de meest bijzondere plekken op Kreta. Er zijn vele mogelijkheden en u zult zich niet vervelen. Wandelen, boot trips, snorkelen, onbekend Kreta excursies en nog vele andere excursies in afwisseling met stranddagen kunnen voor u de ideale vakantie vormen.

Vakantie Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Dit is het juiste adres voor familie-appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s.