Actieve vakantie in de zon: Het is zomer in Europa en de temperatuur loopt snel en hoog op. Voor wie bijna op vakantie gaat is het een leuke gedachte; zon, zee en luieren op het strand. Maar zo’n typische zonvakantie is niet voor iedereen de favoriete manier van vakantie vieren. Misschien gaat u het liefst op een sportieve vakantie in het buitenland. Gelukkig zijn er in de zomer genoeg bestemmingen in Europa voor een actieve vakantie in de zon. De activiteiten die bij warme temperaturen gedaan kunnen worden variëren in zwaarte en kunnen aangepast worden aan de weersomstandigheden. Natuurlijk kunt u lekker actief bezig zijn combineren met ontspannen, bij een mooie accommodatie aan zee. Even lekker dobberen op een luchtbedje hoort er dan eigenlijk ook wel bij.

Preveli Kreta: Deze week gaan we op donderdag naar de kloof bij Preveli. Het vertrek is vroeg in de ochtend, omdat we naar de zuidkust van Kreta moeten rijden. Maar het is de moeite waard, want het is een bijzonder natuur. Preveli staat bekend om de grote hoeveelheid palmbomen en oleanderstruiken die hier langs de rivier groeien. De kloof van Preveli eindigt bij een strand aan de Libische Zee.

Zonvakantie naar Griekenland: We hebben een aantal activiteiten die wekelijks in de zomervakantie terugkomen. Maar we kunnen nog veel meer actieve excursies op Kreta organiseren en we luisteren daarbij naar de wensen van onze gasten. Het kan natuurlijk ook zijn, dat u veel liever op een bedje in de zon ligt. Onze accommodatie heeft een zwembad en bovendien is er een zandstrand direct voor de deur.

Zomerbestemmingen in Europa: Bij het kiezen van een vakantiebestemming is voor sommige mensen de mogelijkheid om te kunnen sporten in de vakantie een eerste vereiste. Maar na inspanning komt ontspanning, dus het leukste is dan wel om een accommodatie te kiezen waar u lekker kunt ontspannen. Waar u ook voor kiest, er zijn veel verschillende mogelijkheden om actief de vakantie door te brengen en dit te combineren met die welverdiende zonvakantie.

Sportieve vakantie in Griekenland: Het Griekse eiland Kreta is een populaire bestemming voor de actieve vakantieganger, maar ook voor een luie strandvakantie. Op dit eiland in de Middellandse Zee zijn er genoeg activiteiten voor het hele gezin. De activiteiten die u kunt doen, variëren bijvoorbeeld van zwemmen en andere watersporten tot fietsen en wandelen in de bergen. Actief bezig zijn en tegelijkertijd genieten van de schoonheid van de natuur. Uiteraard zijn er ook de culturele bezienswaardigheden op Kreta.