Actieve vakantie of strandvakantie Griekenland: Niet iedereen wil hetzelfde tijdens een vakantie. Dankzij de veelzijdigheid van het Griekse eiland Kreta, is er voor iedereen wel iets te doen. U heeft altijd al eens een wandelvakantie in Griekenland willen doen, maar uw partner heeft liever een strandvakantie. Geen zorgen, want bij ons is beide mogelijk. Terwijl u deelneemt aan de meest bijzondere wandelingen, geniet uw partner van een strandvakantie op Kreta. Of misschien heeft uw partner ineens zin in de andere activiteiten, die wij ook organiseren. Dat kan ter plekke nog geregeld worden.

Actieve vakantie of strandvakantie – Actieve vakantie of strandvakantie Kreta – strandvakantie Griekenland – strandvakantie Kreta – veelzijdigheid van het Griekse eiland Kreta

compleet verzorgde vakantie Kreta – compleet verzorgde vakantie Griekenland – compleet verzorgde wandelvakantie – wandelvakantie Griekse eilanden

noordkust van Kreta – wandelvakantie in Griekenland – Grieks eiland – Grieks eiland vakantie

Naast onze compleet verzorgde wandelvakantie organiseren wij ook vele andere activiteiten; van jeepsafari tot boottocht en van een schilderworkshop tot een kookworkshop. Spreek uw wens uit en wij kijken wat we voor u kunnen organiseren. Of geniet u toch meer van een strandvakantie op Kreta? Het grote Griekse eiland heeft prachtige stranden en baaien. Als u niet ver wilt zoeken voor een zandstrand; bij onze accommodatie is er een zandstrand voor de deur met ligbedden en parasols. Deze mag u gratis gebruiken.

Wandelvakantie in Griekenland: Alles wat we organiseren, is voor onze gasten van Zorbas Island. Een kleinschalig appartementencomplex aan de noordkust van Kreta. Onze wandelvakantie kunt u het beste vooraf boeken, want we reizen alleen met kleine groepen. U verblijft samen met uw reisgenoten bij Zorbas Island en van daaruit doet een ieder waar hij of zij zin in heeft.