aparte vakanties Griekenland

Aparte vakanties Griekenland: Het uitzetten van nieuwe excursies doen we elk jaar. De vakantie voorpret kan nu beginnen met Zorbas.

nieuwe onbekend Kreta 2018: Regelmatig organiseren wij een excursie naar onbekend Kreta. Kreta zelf is niet echt onbekend, dus wat bedoelen we hier eigenlijk mee? Voor ons is het begrip onbekend Kreta heel ruim in te vullen; we willen u met deze excursie het eiland vanuit een ander oogpunt laten zien, het deel wat voor u onbekend is. De ervaring die wij de vele jaren wonend hier op het eiland hebben opgedaan, delen we graag met u. Veel mensen denken dat op Kreta allemaal om het toerisme draait, maar dat is zeker niet zo. Juist met deze excursie kunnen wij u laten zien, dat Kreta veel meer te bieden heeft dan zon, zee en strand.

Tijdens deze excursies gaat u meer leren over hoe het echte leven op Kreta is. De binnenlanden van het eiland zijn niet afhankelijk van het toerisme. Hier gaat u bijvoorbeeld zien, dat oude ambachten op Kreta nog steeds in ere worden gehouden. Een bezoek aan een pottenbakker hoort daar uiteraard ook bij; al die mooie terracotta bloempotten die u overal ziet, worden hier op Kreta met de hand gemaakt. Verder is het leuk om de cultuur van Kreta te leren kennen. In de vele bergdorpen van Kreta kunt u zien hoe men daadwerkelijk hier leeft. Wij rijden meerdere routes op Kreta en zorgen daarmee dat we u altijd een uniek stukje onbekend Kreta laten zien.

Aparte vakanties Griekenland – Grot van Milatos – Milatos Cave – Milatos Kreta – Milatos vakantie op Kreta – nieuwe onbekend kreta 2018 – Aparte vakanties Kreta

Tradities en gewoontes op Kreta: Veel tradities en gewoontes in Griekenland zijn ontstaan door het Grieks-Orthodoxe geloof. Ook op Kreta zijn tradities en gewoontes een leidraad voor het dagelijks leven. In de bergen van Kreta leven de mensen nog echt volgens de traditie. De tradities en gewoontes van de Griekse eilanden verschillen wel en daarom is het leuk om de lokale bevolking van Kreta te ontmoeten. Wij leggen u graag uit hoe mensen op het Griekse eiland Kreta leven en laten u een aantal bergdorpen zien, waar u meer over de cultuur kunt leren. Kreta is een populaire vakantiebestemming, maar is veel meer dan alleen maar zon, zee en lekker eten.

Vakantie op Kreta: Veel mensen willen tijdens hun vakantie naar Griekenland het land en de bevolking leren kennen. Uw accommodatie aan de kust bevindt zich in een gebied, wat vooral geschikt is om het de toeristen zo comfortabel mogelijk te maken. Maar veel meer dan de gastvrijheid van de Griekse bevolking krijgt u hier niet mee. Daarom is het leuk om eens naar de binnenlanden van Kreta te gaan. Met onze excursie onbekend Kreta brengen we u naar plekken waar u zelf niet snel komt en leert over de Kretenzische cultuur.