Appartementen Elounda Kreta Griekenland

Appartementen Elounda Kreta Griekenland: Een prachtige accommodatie met mooi uitzicht in Elounda aan de noordoostkust van Kreta.

Laatste update: 23.10.20: Appartementen Elounda Kreta Griekenland – accommodatie met uitzicht in Elounda Kreta – appartement huren in Elounda – Mirabello Elounda Kreta 


Appartementen Elounda: relaxed genieten van het uitzicht.
Elounda is een prachtig en zeer bekend dorp, ongeveer 70 kilometer ten oosten van Heraklion, vlakbij de stad Agios Nikolaos. In dit van origine vissersdorp zijn in de jaren 70 meerdere televisieseries opgenomen, waardoor het toerisme behoorlijk is aangetrokken. Het dorp heeft zijn traditionele sfeer weten te behouden en is nog steeds een pareltje aan de oostkust van Kreta.

Appartementen Elounda Kreta Griekenland – Prachtige ligging in de Mirabello Baai

Prachtige ligging: De appartementen Elounda zijn gelegen tegen de berg aan en kijken uit over de Mirabello Baai. U heeft vanaf alle appartementen een adembenemend uitzicht. Vanaf het ruime zonnedek met zwembad en comfortabele ligbedden wordt u telkens weer betoverd. Er is ook een heerlijke buiten jacuzzi en yoga studio en fitnessruimte.

Stijlvolle inrichting: Elk appartement is met de grootste zorg ingericht, voorzien van alle comfort en met oog voor detail. Het efficiënte keukenblok is voorzien van kookplaat, waterkoker en stijlvolle afzuigkap. U heeft natuurlijk airco in het hele appartement en kunt genieten van een zalige hydromassage in uw douchecabine. In elke appartement kunt u gebruik maken van WI-FI.

De taverna: In de intieme, traditionele taverna & kafenion kunt u genieten van heerlijke huisgemaakte gerechten. U bent altijd welkom om aan te schuiven in een ongedwongen sfeer. Er is een kleine bibliotheek aanwezig in de kafenion met boeken, tijdschriften en informatie over de omgeving. Er is WI-FI aanwezig in de taverna en kafenion.

Appartementen Elounda Kreta Griekenland – Wat is er te doen in de omgeving van Elounda

Excursies: Vanuit Elounda kunt u aan meerdere excursies ondernemen, zoals bijvoorbeeld naar Spinalonga, het wereldberoemde lepra-eiland. Spinalonga is ook bekend door het boek: “Het Eiland” van Viktoria Hislop. Vanuit Elounda kunt u makkelijk een dagje naar Agio Nikoloas en de markt. We helpen u graag met het vinden van de juiste tours of u komt gezellig met ons mee. Wij raden u dit appartement vooral aan als u gebruik wilt maken van onze fly-drive mogelijkheden.

Elounda fotoboek: Een overzicht van de appartementen en uitstapjes, excursies in Elounda Kreta.

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa (Griekenland).

Appartementen Elounda Kreta Griekenland