April vakanties naar Griekenland: Hoewel de dagen langzaam langer en lichter worden, voelt het voorjaar nog best ver weg. Eind maart begint officieel de lente, maar in Griekenland lijkt de lente begin van deze maand al volop te zijn begonnen. Griekenland is in april prachtig groen en overal bloeien bloemen en planten.

In Noord-Griekenland kan het overdag soms nog wat fris en nat zijn, maar in het zuiden van het land is de temperatuur beduidend hoger. Vooral op het meest zuidelijk gelegen eiland van Griekenland, Kreta, doet de zon al goed zijn best en is de winter duidelijk voorbij.

Jeep Safari op Kreta

wandelen in omgeving Anopoli Kreta – 19-04-2019

Griekenland is leuk voor een vakantie

In april op vakantie naar Griekenland: Vier het begin van de lente in Griekenland met een vakantie in de Griekse natuur. Wij raden iedereen aan een actieve vakantie in het voorjaar te boeken, omdat de natuur ontwaakt en er prachtig uitziet. Het weer is perfect voor natuurwandelingen en andere activiteiten in de natuur. Bovendien is het ook mogelijk om een dag op het strand te liggen en te genieten van de voorjaarszon in Griekenland. Wij zijn het hele jaar open en een vakantie in de lente kunnen we leuk voor u invullen. Kijk eens verder op onze website om een indruk te krijgen.