Augustus vakantie in Griekenland: Het is hoogseizoen op Kreta, de scholen zijn gesloten en dat betekent topdrukte in de vakantiebestemmingen. Ook bij ons zijn de appartementen volgeboekt, maar dat is alleen maar gezellig. Hele gezinnen zijn aangekomen en om het iedereen naar de zin te maken, hebben we ons programma daarop aangepast. Een actieve zomervakantie in Griekenland is leuk voor alle leeftijden. Omdat de activiteiten alleen voor onze gasten zijn, leert men elkaar kennen en er ontstaan vriendschappen in de vakantie. Regelmatig zien we gasten terugkomen samen met de vakantievrienden van voorgaande jaren.

1 augustus 2020: Fietsvakanties op Kreta Griekenland: Het binnenland van Kreta leent zich uitstekend voor een geweldige fietsvakantie. Met afwisselende landschappen om je heen is er genoeg te zien. Zo fiets je door Griekse dorpjes waar oude mannetjes op het plein koffie drinken en de dag doornemen, maar ook door olijfvelden die zich om je heen uitstrekken. Met een afwisseling van asfaltwegen en offroad weggetjes, is er voor elk wat wils en verveel je je nooit. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om te stoppen voor een kopje koffie bij een plaatselijk kafenion.

Overzicht vakanties in augustus 2019

19 augustus 2019: augustus op vakantie naar Griekenland

17 augustus 2019 vakanties naar Griekenland

17 augustus 2019 Augustus vakantie in Griekenland, Kreta – We willen op vakantie naar Griekenland

15 augustus 2019 Snorkel dag Elounda – We willen op vakantie naar Kreta

15-13 augustus 2019 – augustus vakanties op Kreta, Griekenland

14 augustus 2019: vakantie zonder regen in Griekenland – vakanties die actief en leuk zijn in Griekenland

12 augustus 2019 vakanties die niet all inclusive zijn in Griekenland – vakanties die niet all inclusive – vakanties die niet all inclusive zijn op Kreta

9 augustus 2019 snorkelen en kritsa kloof lopen

7 augustus 2019 Farango wandelen en hike – snorkel dag op Kreta

7 august 2019: vakantie airbnb met activiteiten Griekenland

1 tot 4 augustus 2019 – actieve vakanties naar Griekenland – MTB fietsen – voetbal – boot excursie op Kreta – koken in Griekenland

1 augustus 2019: Hike in augustus – Sarakinas Kloof: Het wandelen van deze kloof is een uitdaging. U kunt in deze kloof een korte en een lange wandeling maken. De kloof is adembenemend mooi, er staat soms aardig wat water in de kloof.

Wandeling achter het dorp Anopoli, dichtbij Zorbas. Vertrek is om 10.30 uur. Na een korte autorit bent u weg van de toeristische omgeving en in een prachtig berglandschap.

Donderdag 0p Kreta: Voetballen met Zorbas in het stadion van Elia. Het vertrek is om 18.00 uur. Bij terugkomst staat het eten klaar voor de sportievelingen.

Vrijdag: Dansavond met Griekse muziek en dansers vanaf 20.30 uur.

Zaterdag: Watercity is het waterpark met de langste glijbanen van Kreta. Een hele dag spelen met water, dat is leuk voor iedereen. Vanaf 10.00 uur pendelen we op en neer om iedereen naar het waterpark te brengen. Rond 16.00-17.00 uur zijn we weer terug.

Zaterdag: Vanaf 20.00 uur is er onze wekelijkse BBQ-avond op Zorbas Island.

Op maandag zijn er de activiteiten op het strand van Kreta, onze beach party. Mensen die iets van het echte dagelijks leven op Kreta willen leren, gaan mee met de excursie onbekend Kreta.

Dinsdag is er van alles gaande bij onze accommodatie Zorbas Island. Er is een kookworkshop, maar ook aan de kinderen is gedacht met les in snorkelen in het zwembad, boogschieten en jeu de boules. Tegelijkertijd kunnen mensen ook de rust in de natuur opzoeken met een wandeling in het landschap achter Kokkini Hani.

Woensdag is er een snorkelexcursie voor het hele gezin. In de avond kan iedereen samen nagenieten onder het genot van gitaarmuziek.

Donderdag zoeken we de jungle op met een wandeling door de wilde natuur van Kreta. En met diegenen die aan het einde van de middag nog steeds te veel energie hebben, gaan we voetballen in het stadion van het dorp Elia.

Vrijdag is er dan eindelijk weer de boottrip met de Zorbas boot; zwemmen en snorkelen in een baai en varen langs de kust op naar een vissersdorpje. Gewoon lekker een dag op het water.

Om het weekprogramma af te sluiten, gaan we zaterdag naar een zwemparadijs op Kreta, Watercity in Anopolis. Alle kinderen gaan er graag naartoe, maar ook volwassenen willen van de glijbaan in het water glijden.

Zondag is rustdag. Misschien een dagje luieren op het zandstrand voor de accommodatie? De bedjes en parasols staan klaar en u kunt hier gratis gebruik van maken.

augustus vakantie op Kreta: Door ons weekprogramma in de zomer hoeven ouders zich geen zorgen te maken, dat de kinderen zich gaan vervelen. Er is iedere dag wel iets te doen. Niet alles moet met het hele gezin samen gedaan worden, iedereen kan doen waar hij of zij zin in heeft. Naast ons weekprogramma voor de zomervakantie organiseren we nog vele andere activiteiten. U kunt altijd contact met ons opnemen als u graag een excursie doet, die op onze website beschreven staat. We kunnen kijken of we iets buiten het standaard weekprogramma op Kreta om kunnen organiseren.