Boottocht Kreta: Tijden de zomermaanden is het natuurlijk altijd lekker warm op Kreta. De Zorbas boot komt ons halen om op de Middellandse Zee af te koelen. U krijgt de gelegenheid om vanaf de boot een duik in zee te maken en lekker te snorkelen in mooie baaitjes. Er is niets zo heerlijk om vanaf de boot het heldere zeewater in te springen. Wij nemen zelf snorkels en duikbrillen mee, zodat u de onderwaterwereld van Kreta kunt bewonderen.

Ook zullen wij tijdens de boottocht Kreta ergens aanmeren om een pauze te nemen van het varen. Hier krijgt u de gelegenheid om te lunchen en wat dingen te bezichtigen. Wij zorgen natuurlijk ook altijd voor wat te drinken en wat fruit aan boord.

Vakantie op Kreta: De appartementen van Zorbas Island liggen aan de noordkust van Kreta. Van de Griekse eilanden is Kreta het meest zuidelijk gelegen eiland. Daardoor is het op Kreta over het algemeen iets warmer dan de rest van Griekenland. De zeewind zorgt echter voor een aangename gevoelstemperatuur in de zomer en op Kreta is het nooit benauwd. Deze wind vanaf de Middellandse Zee zorgt voor ideaal vakantieweer.