Buiten koken op Kreta: Om het koken in de buitenlucht een geweldige ervaring te laten zijn, kiezen we ieder jaar voor onze kooklessen een geschikte locatie uit. Voor onze kookcursus in Griekenland hebben we dit jaar wel een heel bijzondere kookplek gecreëerd. Zoals velen al wel weten, is dat wij voor onze gerechten alleen onze eigen olijfolie gebruiken. Om een goede kwaliteit olijfolie te kunnen garanderen, hebben wij een eigen olijfboomgaard waar we ieder jaar onze olijven oogsten. Tussen deze prachtige olijfbomen hebben we dit jaar faciliteiten voor het koken gebouwd om zo het buiten koken op Kreta naar een hoger niveau te brengen.

Eigen moestuin en kruidentuin: Behalve de olijfbomen en de faciliteiten die we nodig hebben om te koken, hebben we bij de nieuwe kookplek onze eigen kruiden, groente en fruit. Onze moestuin begint al aardig vorm te krijgen en ook de kruidentuin ziet er veelbelovend uit. Niets is zo lekker als koken met verse producten, die bovendien onbespoten zijn. Als deze ook nog uit eigen tuin komen en zongerijpt zijn, smaakt een maaltijd nog lekkerder.

Kooklessen volgen in Griekenland: Op het Griekse eiland Kreta organiseren we al jaren kooklessen, zowel voor een dag als voor meerdere dagen. Dankzij het heerlijke zonnige klimaat kunnen we bijna altijd in de buitenlucht koken. Wij hebben veel recepten uit de Griekse keuken, die wij graag met onze gasten delen. Tijdens de kooklessen laat onze kok u zien hoe eenvoudig het is om een smaakvolle gezonde maaltijd op tafel te zetten. De dag wordt afgesloten met het nuttigen van de zojuist gemaakte maaltijd tussen de olijfbomen en onder het genot van lekker glas lokale wijn.

Kookvakantie in Griekenland: Gezond eten hoort er tegenwoordig in het dagelijks leven helemaal bij en veel mensen zoeken naar een eenvoudige en snelle manier om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Tijdens uw vakantie op Kreta kunnen we u daarmee helpen. Een dag koken in de buitenlucht of misschien zelfs meerdere dagen, de sfeer van de omgeving en de prachtige lokale producten zijn voor velen een enorme bron van inspiratie. Als u hier graag meer over wilt weten, lees dan eens verder op deze pagina of neem gerust contact met ons op.