Duikers accommodatie op Kreta

Duikers accommodatie op Kreta: Appartementen voor duikers op Kreta: Wij bieden u het gehele jaar, zomer en winter, mogelijkheden om te duiken op Kreta op verschillenden locaties. De wateren rondom Kreta zijn uitermate geschikt voor zowel beginnende duikers als vergevorderde duiker. We beschikken over accommodatie en regelen uw transport van en naar de duiklocaties. U kunt uw eigen duikspullen meenemen naar Kreta, maar u kunt ook duikmateriaal ter plaatse huren. Een duikvakantie op Kreta is geschikt voor iedereen; u kunt deze duikvakantie individueel boeken, maar ook in combinatie met meerdere duikers, bijvoorbeeld met uw duikclub, verenging, familie, etc. Onze accommodatie is geschikt voor individuele gasten tot groepen.

Laatste update: 01.10.20: Duikers accommodatie op Kreta – appartementen voor duikers op Kreta – duiklocaties in Griekenland – duikvakantie Kreta Griekenland – verblijf en duiken in Griekenland

Duikers accommodatie op Kreta – Zorbas Island, appartementen aan zee

Duiken en accommodatie op Kreta: Uw accommodatie beschikt over een woonkamer, slaapkamer, open keuken, veranda. Beddegoed en handdoeken zijn aanwezig. Rond de accommodatie ligt een tuin, met zwembad en bar en restaurant. Als u met meerdere personen op vakantie gaat, krijgt u per persoon korting op uw verblijf. Ook bieden we korting aan groepen of verengingen. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en diner. De accommodatie is gelegen aan zee!

Locaties voor een duikvakantie op Kreta: De verschillende duikcentra, waar wij mee samenwerken, zijn officiële Padi duikscholen. Op deze pagina vindt u de mogelijkheden van onze duikcursussen op Kreta.

Pakket van 8 duiken op 4 verschillende locaties: In deze optie zijn een aantal duiken vanaf een boot en een aantal duiken vanaf het strand. U verblijft een week op Kreta en gaat 8 duiken maken. Eventueel kunt u ook meer dan 8 duiken maken. U gaat in in ieder geval vier strandduiken, drie bootduiken en een duik naar een wrak maken.

Duikers accommodatie op Kreta – Padi cursus in Griekenland

Scuba duiker Padi op Kreta: De Scuba Open Water Cursus voor beginners duurt 3 dagen. Deze cursus biedt u een eerste introductie met duiken. Het is tevens interessant voor duikers die geïnteresseerd zijn in duiken met een groep. Alle trips worden begeleid door een gediplomeerde duikinstructeur. Het nodigt u uit om duiken te ervaren en moedigt u aan om door te gaan met trainen tot het niveau Open Water Duiker en verder. Na voltooiing van deze cursus heeft u de mogelijkheid om te duiken onder supervisie van een professionele duikinstructeur tot een diepte van 12 meter.

Tijdens deze cursus bieden wij u drie theorielessen, eerste duikoefeningen in het zwembad, twee duiken in de zee, transport van uw accommodatie naar het duikcentrum, al het duikmateriaal, verzekering en een officieel PADI Scuba Duiker certificaat. Deelnemers moeten ouder zijn dan 12 jaar en in bezit zijn van een medisch attest van uw dokter, dat u fit bent om te duiken.

Open water cursus Padi op Kreta: Deze Padi open water cursus is geschikt voor beginners met weinig of geen duikervaring als voor gevorderde. De open water cursus duurt vier tot vijf dagen. Wij bieden u mogelijkheden om uw diploma Padi open water te halen tijdens uw vakantie op Kreta. U heeft dan na een week uw padi open water certificaat. Voor meer informatie over de prijzen van een duikvakantie op Kreta, neemt u gerust contact met ons op. De open water cursus wordt gegeven in kleine groepen. U kunt in Nederland al een hoop voorwerk doen door het Padi cursusboek Open water vooraf te lezen. Uw examen voor Padi Open water wordt in uw eigen taal afgenomen.

Deze cursus biedt u de gelegenheid om een volledig gediplomeerde en onafhankelijke Open Water Duiker te worden. U zult tijdens deze cursus de grondbeginselen van duiken leren. Met deze licentie kunt u overal ter wereld aan duikexcursies deelnemen. Wij bieden u tijdens deze cursus vijf theorielessen, oefeningen in het zwembad, vier duiken in volle zee, transport van de accommodatie naar het duikcentrum, alle benodigde materialen, verzekering, PADI Open Water duikers certificaat. Deelnemers aan deze cursus moeten ouder dan 12 jaar zijn en in bezit zijn van een medisch attest van uw dokter, dat u fit bent om te duiken.

Duikers accommodatie op Kreta – Padi cursus volgen tijdens uw vakantie

Padi Advanced Open Water cursus tijdens uw vakantie op Kreta: Deze cursus voegt nog meer plezier en ervaring toe aan uw duiken! Deze cursus duurt twee tot drie dagen. Of u nu een recentelijk gediplomeerd duiker bent of u hebt al honderden duiken in uw logboek staan; indien u uitkijkt naar nieuwe onderwater ervaringen, nieuwe praktijkervaring en plezier, schrijf dan in voor deze cursus! Wij bieden u bij deze cursus vijf theorielessen, twee verplichte duiken, drie duiken naar keuze, transport van de accommodatie naar het duikcentrum, verzekering, PADI Gevorderd Open Water Duiker certificaat. U moet een Open Water Duiker zijn of gelijkwaardig daar aan en in het bezit zijn van eigen compleet materiaal (of gehuurd van ons) inclusief octopus, SPG, lamp, kompas, diepte meter en BCD.

Padi Rescue Duikers cursus op Kreta: Deze Padi Rescue cursus duurt vier tot vijf dagen. Dit is een interessante cursus voor de gevorderde duiker over het voorkomen van ongelukken tijdens het duiken. Deze Padi Rescue cursus biedt u vier theorielessen, vijfpraktijk duikoefeningen, transport van de accommodatie naar het duikcentrum, verzekering, PADI Redding Duiker certificaat. Deelnemers moeten getraind zijn in CPR en Eerste Hulp binnen de afgelopen 2 jaar. Tevens moet u in het bezit zijn van een gevorderde Open Water Duiker Licentie of gelijkwaardig (BSAC UIK Leider, CMAS 2*) minimaal 20 duiken in logboek en een complete duikuitrusting (uw eigen uitrusting ofwel gehuurd bij ons).

Als u interesse heeft kunt u ons altijd mailen voor meer informatie over duiken op Kreta. Ook beschikken we over een webpagina die meer informatie geeft over duiken in de wintermaanden op Kreta. Tevens kunt u bij ons meer informatie krijgen over cursussen om Divemaster of duikinstructeur te worden.

Rifduiken op Kreta, wrakduiken op Kreta, fun diving op Kreta, eiland duiken, boot duiken op Kreta, strand duiken op Kreta, grotduiken op Kreta, nachtduiken op Kreta, openwater cursus op Kreta, advanced cursus op Kreta; we beschikken over meer dan 50 verschillende duikopties op Kreta in de zomer en winter. U kunt als ervaren duiker ook een pakket samenstellen met verschillende duiken, die u wilt maken tijdens uw vakantie.

Duiken op Kreta Griekenland: Informatie over een duikcursus van een dag, snorkelen of duiken voor gevorderden bij een professionele duikschool. Ook bieden we mogelijkheden voor de gevorderde duikers.

Verblijf voor DuikersKijk verder op de pagina met informatie over de appartementen voor de duiker op Kreta: 

Duiken op Kreta fotoboek: Ons fotoboek van jaren lang duiken op Kreta.

Andere excursies op Kreta: U kunt ook tijdens uw duikvakantie nog een aantal andere excursies maken. Zoals een jeepsafari op Kreta, paardrijden op Kreta, wandelen op Kreta, fietsen op Kreta, mountainbiken op Kreta, quad safari op Kreta, etc. We bieden veel mogelijkheden om een actieve vakantie op Kreta te beleven.

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa (Griekenland).

Duikers accommodatie op Kreta