Duikvakanties Griekenland: De onderwater wereld van Griekenland is vol prachtige exotische vissen, inktvissen, zeesterren, sponzen, grotten, koraal en planten! Kreta, Griekenland biedt een brede variëteit aan spectaculaire duikplaatsen voor duikers van ieder niveau. Duiken op Kreta is geschikt voor iedereen. Zorbas Island biedt u mogelijkheden om uw eerste duik te nemen, een eerste duikcursus, duiken voor gevorderden,  De duikscholen waar we mee samenwerken, hebben jarenlange ervaring en zijn officiële Padi duikscholen.

Duikvakanties Griekenland – onderwater wereld van Griekenland – duikplaatsen Kreta – duikplaatsen Griekenland – duikscholen Griekenland – duikscholen Kreta – duikvakantie met verblijf Griekenland – Duiken Griekenland

Duiken en snorkelen: Op deze pagina hebben we een overzicht samengesteld van de mogelijkheden voor duiken en snorkelen op Kreta. We bieden vele alternatieven voor een duikvakantie met verblijf in de zomer en winter, excursies op Kreta.

Duiken Griekenland:  Informatie over een duikcursus van een dag, snorkelen of duiken voor gevorderden bij een professionele duikschool. Voor de onervaren duiker kunnen we een kosteloze introductiemiddag organiseren in het zwembad van Zorbas Island. U kunt dan kijken of u het leuk vindt om te gaan duiken op Kreta. Ook zijn er meerdere alternatieven voor de gevorderde duikers. Voor duikers hebben we een speciale aanbieding; 8 duiken op Kreta in combinatie met accommodatie. Wij bieden verschillende duiklocaties op Kreta inclusief transport. Ook vindt u op deze pagina informatie over de Padi openwater cursussen, die wij aanbieden op Kreta.

Snorkelexcursie GriekenlandEen excursie snorkelen op Kreta mag u niet missen. U krijgt snorkelles van een duikinstructeur, daarna gaan we met snelle speedboten snorkelen op een paar mooie locaties. In de middag leggen we aan op een verlaten strand voor een BBQ. Snorkelen in de omgeving of op een verlaten strand op Kreta.

vakantie-appartementen Kreta: Op deze pagina vindt u de beschrijving van onze appartementen en de vakantiewoningen. Verder leest u hier over alle mogelijke uitstapjes en excursies, vakantie combinaties, autoverhuur met accommodatie, wekelijkse excursies en activiteiten, kindervakantie, familievakantie, alleen op vakantie, omschrijvingen van zomer- & wintervakanties, Pasen en Kerstprogramma, etc.