EK 2020 live tijdens vakantie op Kreta

Het EK 2020 live tijdens vakantie op Kreta. We zenden alle wedstrijden live uit in de bar of taverne. Bekijk de wedstrijden samen met andere gasten en geniet van alle wedstrijden van het EK 2020.

Er zijn natuurlijk ook gasten die liever niet naar het EK kijken. Hier hebben wij ook aan gedacht. In de maand juni hebben we een zeer leuk excursieprogramma. Ook is er genoeg ruimte op Zorbas om te kunnen genieten van uw vakantie zonder voetbal.

EK 2020 tijdens vakantie op Kreta Griekenland

Een vakantie op Kreta tijdens het EK 2020 is een speciale ervaring, geniet overdag van de zon op het strand en kijk ‘s avonds samen naar voetbal. Natuurlijk zijn er ook buiten het voetbal van het Europees Kampioenschap onze geweldige excursies en speciale zomerprogramma.

 Excursies tijdens het EK 2020

Naast de live uitzendingen bieden we geweldige excursies aan om uw vakantie bij ons op Zorbas onvergetelijk te maken. Neem een ​​kijkje in onze zomeragenda. We organiseren dagelijks leuke excursies, van wandelen in de natuur op Kreta tot een Griekse kookles in het olijfveld, snorkelexcursies of bijvoorbeeld onze onbekend Kreta-tour met bezoekjes aan culturele plaatsen en plaatsen waar je als toerist nooit zou komen.