Excursies op Kreta Griekenland

Excursies op Kreta Griekenland: Informatie of excursies op Kreta Griekenland, outdoor vakantie, wandel- en fietsvakanties, wandelvakantie met accommodatie, autoverhuur, scooterverhuur, duiken, fietsenverhuur, Kreta vakantie-informatie, jeepsafari, quadverhuur, kookvakanties, klimmen, bootexcursies, zeilen, snorkelen, allerlei mogelijkheden voor actief op Kreta. Wij bieden u veel opties voor een zomer- en wintervakantie op Kreta Griekenland.

Laatste update: 17.05.22: Excursies op Kreta Griekenland – informatie of excursies op Kreta Griekenland – leuke excursies op Kreta – leuke dingen om te doen op Kreta – excursie voor het hele gezin op Kreta

Programma excursies voor Kreta in de zomer: Een overzicht van ons tweewekelijks zomerprogramma voor de schoolvakanties op Kreta. Beach-party, snorkelen, voetbal, volleybal, tennis, pottenbakkerij op Kreta, dorpentour, GPS wandelingen, Gps Games, dropping, waterrace, waterpark, watersport, etc.

Wandelvakanties: Deze pagina vol met wandelingen op Kreta, toont u de onbegrensde mogelijkheden voor wandelaars op Kreta. We beschikken over wandelroutes die u zelf kunt bewandelen, maar wij bieden ook wandeltochten op Kreta met een gids, zowel in de zomer als in de winter.

Fotoboek excursies Kreta Griekenland: Een overzichtspagina met foto’s van vele van onze excursies op Kreta, waarbij elk onderdeel ook nog eens in een eigen album bekeken kan worden.

Onbekend Kreta: Een verzamelpagina van onbekende gebieden op Kreta. Met de auto of op de fiets: al deze tours zijn zelfstandig te doen met onze routekaarten of GPS coördinaten. Een verzameling van excursies die in geen enkel hokje passen: olijven oogsten op Kreta, kaas maken op Kreta, geiten melken, Griekse muziek workshops en wat dacht u van een dag Grieks koken?

Outdoor vakantie Kreta Griekenland: Actieve vakanties op Kreta: We bieden een compleet week programma voor het hele seizoen, u kunt dat reserveren als compleet programma, maar u kunt er ook aspecten uitlaten. Een onvergetelijke vakantie in onbekende gebieden van Kreta.

Fietsexcursies: We bieden u diverse alternatieven om te fietsen op Kreta. Een pagina met veel leuke informatie om er zelf op uit te trekken met behulp van onze fietstrailer en fietsen. We helpen u ook graag op weg met fietstochten onder begeleiding van een gids, zowel voor de ervaren fietser, de recreatie fietser als ook de off-road mountain biker.

KooklesWe bieden een vakantie aan op Kreta waarin u kookles krijgt. In 3 tot 8 dagen maakt u kennis met de wonderen van de Grieks keuken. We nemen u mee tijdens de inkopen en gaan met u naar diverse locaties waar u leert koken in de Kretenzer bergen. Kijk ook eens op de links naar het Griekse kookboek en het fotoboek van de Griekse kookvakantie.

Quad safari & Buggy tourQuad of Buggy safari, genieten van Kreta op een andere manier. Onze routes zijn zo uitgezet, dat u bekend raakt met het quadrijden.U leert ook de onbekendere delen van Kreta kennen, zowel off road als op asfalt. Mocht u er zelf op uit willen trekken met de quad, dan zijn er GPS routes beschikbaar. Er zijn zelfs quad tours van 2 dagen en mogelijkheden tot het rijden van Scootopia. Laat u verrassen en kom met ons mee.

Jeepsafari in Kreta: Een overzicht van al onze jeepsafari’s. Leuke tours, informatie en mogelijkheden. Een foto album met veel leuke foto’s van onze jeepsafari’s op Kreta. Tevens bieden wij 2-daagse jeepsafari en een 3-daagse jeepsafari aan. Tijdens een jeepsafari ziet u veel van het ongerepte Kreta, een dag vol actie, natuur en cultuur zowel in de winter als de zomer.

Snorkelexcursie Kreta GriekenlandEen excursie snorkelen op Kreta mag u niet missen. U krijgt snorkelles van een duikinstructeur, daarna gaan we met snelle speedboten snorkelen op een paar mooie locaties. In de middag leggen we aan bij een verlaten strand voor een BBQ. Snorkelen in de omgeving of op een verlaten strand op Kreta.

Duiken KretaInformatie over een duikcursus van een dag, snorkelen of duiken voor gevorderden bij een professionele duikschool. Voor de onervaren duiker kunnen we een kosteloze introductiemiddag organiseren in het zwembad van Zorbas Island. U kunt dan kijken of u het leuk vindt om te gaan duiken op Kreta. Ook bieden we mogelijkheden voor de gevorderde duikers. Voor duikers hebben we een speciale aanbieding, 8 duiken op Kreta in combinatie met accommodatie. Wij bieden verschillende duiklocaties op Kreta inclusief transport.

Santorini: Een overzicht van bootreizen en excursies naar het mooie eiland Santorini. Voor een dagtour of met een overnachting erbij, alles kan geregeld worden.

Watersport op KretaEen overzichtelijke pagina met mogelijkheden voor watersport op Kreta, speedboot, banaan, ringen, jetski, catamaran, kano, surfen, kitten of roeiboot, bekijk het op deze pagina.

Bootreis excursie Kreta Griekenland: Een overzicht van alle mogelijke boottrips. Naar Sisi met de boot? Of Dia eiland? Of Chrissi eiland in het zuiden? Of een boot huren op Kreta? Een pagina met alle boot- en vaarmogelijkheden op Kreta.

Zeilen en wandelen: Een leuke excursie met een combinatie van wandelen en zeilen op Kreta. Het eiland Dia ligt 12 kilometer voor de kust van Kreta en is vanuit vele locaties op Kreta te zien. Dia heeft aan de zuidzijde de vorm van een krokodil. Naast het Dia eiland ligt een nog veel kleiner eiland Paximadie ( wat “gebakken brood” betekent). Dia is een prachtig mooi eiland waar veel te zien is.

ZeilenWe bieden mogelijkheden voor een zeilvakantie op Kreta, zomer en winter. U kunt uw zeilvakantie zelf samenstellen. U kunt ook naar andere Griekse eilanden zeilen.

Vissen: Er zijn vele mogelijkheden op Kreta om te vissen. U kunt er zelf op uit gaan, maar ook zijn er alternatieven om met een boot mee te gaan voor een visvakantie op Kreta.

Autoverhuur: Hier vindt u prijzen en voorwaarden voor het huren van een auto tijdens uw verblijf op Kreta. De prijs van een huurauto op Kreta loopt uiteen, maar het gaat erom dat u op vakantie veilig en zorgeloos met uw auto erop uit kunt trekken. Vrije kilometers en een goede verzekering zijn erg belangrijk. Auto en accommodatie op Kreta informatie. Een huurauto voor de leukste trips.

Motor en scooter, quad verhuur: Informatie over motor-, scooter- en quadverhuur op Kreta, voorwaarden, verzekeringen en prijzen etc. Ook zijn er mogelijkheden voor verhuur voor langere tijd, we helpen u graag op weg.

Paardrijden op Kreta: Paardrijden op Kreta tijdens uw vakantie behoort zeker tot de mogelijkheden. Zeker ook in combinatie met verblijf op Kreta.

Geocaching op Kreta: We hebben een aantal routes uitgezet in de omgeving. We hebben meerdere routes die onze gasten kunnen doen, u kunt zelf een GPS meenemen of U krijgt een GPS van ons. Onze Geocaches zijn verstopt in leuke compacte routes. Deze Geocache routes zijn heel geschikt voor groepen of meerdere groepen die gelijk onderweg zijn en elkaar dan ook tegen komen onderweg. Ook de gewone wandelaar kan er gebruik van maken. Geocache is leuk voor iedereen: individueel, familie, kinderen en volwassenen.

Schilderen op Kreta: Tekenen, schilderen en aquarellen: even wat anders dan gewoon op vakantie gaan op Kreta, een leuke workshop voor jong en oud.

Voor dagelijkse informatie over excursies op Kreta, kunt u verder gaan naar ons dagelijkse fotomenu. Deze pagina wordt elke 24 uur voorzien van nieuwe foto’s en informatie over vakantie en excursies op Kreta Griekenland.

Vakantie op Kreta Griekenland: appartementen verhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies.

Excursies op Kreta Griekenland