Fiets en wandelroutes uitzetten op Kreta: Een vast onderdeel in de winter is nieuwe fiets en wandelroutes uitzetten op Kreta. Vandaag zijn we daar weer mee begonnen. Veel wandelaars die terugkomen om te wandelen op Kreta willen graag weer andere routes wandelen (en wij ook!). De laatste dagen  hebben we een fiets en wandelroutes uitgezet voor individueel fietsen en wandelen op Kreta. Dit zijn wandelroutes die onze gasten zelf kunnen wandelen vanaf de appartementen. Deze routes kunt u wandelen met een Apple IPhone of met een Android. Maar het beste is om de app Motion-X te installeren, wij leveren dan alle routes digitaal per WhatsApp. U kunt dan gelijk beginnen met uw fiets of wandelroutes.

Winter wandelen op Kreta

Winter wandelvakanties Griekenland – wandelvakantie in de winter – winter activiteiten in Griekenland – vakanties naar Griekenland – winter op de Griekse eilanden

Fiets en wandelroutes uitzetten op Kreta – Motion-X Griekenland -individueel fietsen en wandelen op Kreta – Fatbike vakantie op Kreta – individueel fietsen en wandelen in Griekenland

Fietsen en MTB op Kreta: Kreta heeft veel mogelijkheden om te fietsen in de zomer- en wintervakantie. We kunnen u een aantal soorten fietsvakantie op Kreta aanbieden. MTB KRETA. We proberen u op deze pagina informatie te geven over de vele opties. We bieden in de zomer en winter alternatieven voor accommodatie en fietsen op Kreta Griekenland. Fietsvakantie op Kreta (off-road) met mountainbikes. MTB tours op Kreta Griekenland. Een fietsvakantie op Kreta met mountainbikes. We beschikken over diverse mogelijkheden voor fietsen op Kreta.

E Fat Bikes Kreta: Fatbike vakantie op Kreta: Kreta heeft veel mogelijkheden om te fietsen in de zomer- en wintervakantie. We kunnen u een aantal soorten fietsvakantie op Kreta aanbieden. Uiteraard zijn er de normale geasfalteerde wegen, maar om het echte Kreta te ontdekken, zijn de off-road wegen veel leuker. Zo kunt u bijvoorbeeld met een elektrische fat bike in Griekenland Kreta op pad gaan, echt een top excursie. Fietsen in de zomer op Kreta is nu ook mogelijk op onze elektrische fatbikes.

Informatie over wandelen & hiking op Kreta: Onze accommodatie ligt direct aan zee en is de ideale uitvalbasis voor wandelingen door heel Kreta, in de zomer en de winter. We bieden vele opties voor individuele wandelingen of groepswandelingen. De Samaria kloof kent iedereen waarschijnlijk wel, maar om meer de prachtige, afwisselende natuur op Kreta te ontdekken, moet u toch eens met ons meewandelen. U kunt zeer afwisselend wandelen op Kreta: wandeltochten door Griekse dorpjes, indrukwekkende berg- en kloofwandelingen op Kreta of wandelingen door olijfgaarden en velden op Kreta. Onze wandeltochten zijn geschikt voor iedereen: van groepswandelingen op Kreta, individuele wandelingen op Kreta of 50+ wandelingen op Kreta. Al onze wandelingen en hikes kunt u boeken in combinatie met accommodatie op Kreta.