Fietsvakantie in Griekenland: Of u nu meer houdt van rustige fietstour door een glooiend landschap of van een zware MTB-tour met steile beklimmingen en afdalingen, wij hebben genoeg fietsroutes in Kreta Griekenland. Al fietsend ontdekt u de natuur, cultuur en de bevolking van Griekenland op een andere manier.

Als fietstoerist ontdekt u een totaal andere kant van het land. Dit zonovergoten land biedt talrijke mogelijkheden voor een unieke en onvergetelijke fietsreis.

Fietstochten door Griekenland: In Griekenland kunt mooie tochten rijden. U kunt heerlijk fietsen door de bergen richting traditionele bergdorpjes en door het unieke landschap. Er zijn veel fietsroutes op de Griekse eilanden waar u amper ander verkeer tegenkomt. Voor de sportieve fietser zijn er bovendien genoeg uitdagende routes. Op bijvoorbeeld Kreta hebben wij meerdere routes over onverharde wegen, waarvoor een mountainbike noodzakelijk is. En omdat het landschap bergachtig is, hebben wij voor de liefhebbers ook een elektrisch ondersteunde mountainbike beschikbaar.

Fietsen in Griekenland: Op het Griekse eiland Kreta zijn er tal van mogelijkheden om te fietsen. Wij bieden onze gasten de optie om in groepsverband met een gids mee te gaan door het bergachtige landschap van Kreta, maar individueel op pad gaan kan ook. Daarvoor hebben we leuke routes uitgezet, zowel voor de sportieve fietser, de recreatieve fietser als wel de off-road mountainbiker. Een goede fysieke conditie is wel aan te raden.