Fietsvakanties op Kreta Griekenland: Het binnenland van Kreta leent zich uitstekend voor een geweldige fietsvakantie. Met afwisselende landschappen om je heen is er genoeg te zien. Zo fiets je door Griekse dorpjes waar oude mannetjes op het plein koffie drinken en de dag doornemen, maar ook door olijfvelden die zich om je heen uitstrekken. Met een afwisseling van asfaltwegen en offroad weggetjes, is er voor elk wat wils en verveel je je nooit. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om te stoppen voor een kopje koffie bij een plaatselijk kafenion.

Natuurlijk is er de optie om een halve dag te fietsen, een hele dag of zelfs een meerdaagse fietstocht met overnachting elders is mogelijk. Zo kun je een fietstocht naar het zuiden van Kreta maken, met een overnachting in een pension. Of je kunt in de buurt van Zorbas blijven met een overnachting in het olijfveld. Wil je meer informatie over fietsvakanties op Kreta Griekenland, klik dan hier.

Vakantie in Griekenland: Voor het huren van appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta kunt u bij ons het hele jaar door terecht. Als u op zoek bent naar appartementenverhuur en een mooie accommodatie op Kreta, dan bent u bij ons aan het juiste adres!