Formule 1 op Kreta: De Formule 1 kalender 2019 is gepubliceerd en menig liefhebber van de Formule 1 heeft de racedagen in de agenda geschreven. De fans kijken reikhalzend uit naar de start van het nieuwe seizoen, want het gaat weer een spannend jaar worden met het gevecht om de wereldtitel. Maar wat als net die ene spannende race tijdens de vakantie gereden gaat worden? Niet op vakantie gaan en thuis voor de buis blijven zitten is eigenlijk geen optie. Geen zorgen, want voor de liefhebbers zorgen we dat de Formule 1 op Kreta gekeken kan worden. U hoeft echt niet krampachtig vanaf uw mobieltje te proberen de race te kijken. Iedere Formule 1 race zal bij onze accommodatie op televisie te zien zijn. Zo kunt u gezellig met de andere gasten de race van commentaar voorzien en wij zorgen voor uw hapje en drankje.

In het buitenland sport kijken: Populaire sportevenementen op televisie kijken kan ook in de vakantie. Verschillende providers bieden kostbare tv-pakketten aan waarmee u tijdens uw vakantie in het buitenland niets hoeft te missen. Maar voor de Formule 1 heeft u bij ons geen duur vakantiepakket voor tv nodig, omdat wij deze gewoon in onze taverne op televisie uitzenden. Maar ook andere belangrijke sportevenementen kunt u bij onze accommodatie op televisie zien. Er zijn verschillende internationale zenders die wij kunnen ontvangen. We geven u hier graag meer informatie over.

4 December 2018

Formule 1 tijdens de vakantie op Kreta: Bij onze accommodatie Zorbas Island op Kreta in Griekenland kunt u tijdens uw verblijf naar de Formule 1 races kijken. Zowel de Formule 1 kwalificatie als de race kunt u op de televisie zien in onze taverne. Samen met andere fans kijken is veel leuker en al helemaal tijdens de vakantie. We snappen dat niet iedereen van Formule 1 races houdt. Daarom zullen gasten die geen interesse hebben niet gestoord worden door de televisie. In de taverne, maar ook bij het zwembad en op het strand staat ons team voor u klaar om u daar een lekkere snack of een drankje te serveren.

Formule 1 op Kreta