Gevarieerde vakantie op Kreta: Kreta is uitermate geschikt voor een gevarieerde vakantie. Dit Griekse eiland heeft voor iedereen veel activiteiten. Wij bieden veel gevarieerde vakanties op Kreta: van accommodatie tot activiteiten. Of u nu alleen een actieve vakantie zoekt of een combinatie van relaxen en actief bezig zijn, het is allemaal mogelijk. Een dagje Griekse koken in de bergen, een dag naar het strand, wandelen en hiken of een jeepsafari op Kreta, het kan allemaal. U kunt met ons een dag mee op excursie, maar u kunt natuurlijk ook individueel op Kreta op pad gaan. Als u met huurauto of scooter Kreta wilt ontdekken hebben we de mooiste routes voor u op routekaarten en gps. We beschikken over veel gps-routes. We hebben de mooiste routes voor u uitgezet, zodat u op plekken komt, die u zelf nooit zou vinden. U kunt ook gebruik maken van onze individuele wandel – en fietsroutes op Kreta. Probeer eens een gevarieerde vakantie op Kreta, dat is pas echt vakantie!

Individueel met de gps op Kreta: Al jaren zetten wij routes uit voor onze gasten. Onze accommodatie ligt aan zee en is centraal gelegen in het midden van Kreta. De perfecte basis om erop uit te trekken naar leuke bestemmingen met de auto, scooter, quad, jeep, buggy of de fiets. Onze routes zijn ook geschikt voor mountainbikes, wandelen en hiking. We geven u persoonlijk informatie en advies over alle routes die mogelijk zijn op Kreta. Wilt u eens meerdere dagen met de auto Kreta ontdekken, dan boeken we voor u gewoon een appartementje voor onderweg.

Thema gevarieerde vakanties op Kreta, Griekenland: Op het grote eiland Kreta is er veel te ontdekken. Er is te veel te bewonderen voor maar 1 vakantie, vandaar dat veel mensen regelmatig terugkomen naar dit vakantieparadijs. Cultuur excursies op Kreta, geschiedenis, archeologie, flora en fauna, geologie, natuur, zon en zee. Lekker bij de Zorbas Taverne aan zee genieten van de mooie zonsondergang bij Dia eiland. Dia eiland is het eiland dat op 10 kilometer afstand tegenover Zorbas Island ligt. Vakantie is genieten op Kreta!

Overzicht pagina van thema excursies op Kreta: Op deze pagina’s hebben we links gemaakt naar al onze activiteiten menu’s, van boot trips, vissen, koken, wandelen, jeep tours etc.

 

1 februari 2017: Gevarieerde vakantie op Kreta – actieve vakantie Kreta – Leuke vakantie bestemmingen – Kreta Leuke vakantiebestemmingen

30-29 januari 2017: Gevarieerde vakantie op Kreta – actieve vakantie Kreta – Leuke bestemmingen Kreta – kloof wandeling op Kreta Astrakoi – astrakoi Kreta – kloof wandelen op Kreta Astrakoi – rondwandelingen op Kreta in een kloof – lange wandelingen op Kreta – canyon rondwandeling op Kreta

28 januari 2017: Gevarieerde vakantie op Kreta – actieve vakantie Kreta – Leuke bestemmingen Kreta – vakantiewoningen op Kreta – wandelvakanties met zon – Skopela kloof op Kreta – Skopela settlement Kreta – Skopela kloof wandelen op Kreta – hike excursies op Kreta in de winter

27 januari 2017: Gevarieerde vakantie op Kreta – gevarieerde vakantie Griekenland – actieve vakantie Kreta – fietsroutes op Kreta – Individueel met de gps op Kreta – leuke bestemmingen Kreta – leuke bestemmingen Griekenland – leuke vakantie bestemming – thema excursies op Kreta – vakantiewoningen op Kreta. 

Gevarieerde vakantie in GriekenlandVakantiemogelijkheden op Kreta met informatie over verblijf, appartementen, vakantiewoningen op Kreta etc. Ook links naar vliegen naar Kreta, aanbiedingen, excursies en veel meer wat misschien wilt weten voor een vakantie naar Kreta.