Griekenland vakantie in de lente: Wilt u een actieve vakantie in Griekenland in het voorjaar of juist een relax vakantie? Bij ons kan dat allebei, kijk maar onze pagina over de mei voorjaarsvakantie op Kreta! Hier vindt u dagelijks nieuwe vakantie informatie over Kreta. Onze nieuwspagina wordt dagelijks bijgewerkt.

Griekenland vakantie in de lente – actieve vakantie in Griekenland – Kreta vakantie in de lente – lente op Kreta – lente in Griekenland- vakantie in de lente

Foto’s van de lente op Kreta, Griekenland. Een overzicht van al onze activiteiten en vakanties in april en mei op Kreta. In mei staan alle planten en bloemen in bloei, een prachtige gezicht in de bergen tijdens onze excursies. De maand mei is perfect voor activiteiten zoals wandelen, het is een heerlijk zonnig, maar niet extreem heet. In de mei schoolvakantie hebben we voor de kinderen ook altijd een speciaal kinderprogramma, leuk voor jong & oud.

Lente vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Dit is het juiste adres voor familie-appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa, Griekenland.