Grieks leren koken: In ieder huishouden hoor je vaak dezelfde vraag: wat eten we vandaag? We willen allemaal graag gezond eten, maar hebben niet altijd de inspiratie om iets lekkers en gezond klaar te maken. Onderzoek heeft aangetoond dat de Griekse en met name de Kretenzische keuken erg gezond is. Veel mensen willen daarom Grieks leren koken, want het eten smaakt altijd zo lekker tijdens de vakantie in Griekenland.

koken op vakantie – Griekse keuken

Wij hebben veel recepten uit de Griekse keuken, die wij graag met onze gasten delen. Tijdens uw vakantie op Kreta kunt u Grieks leren koken. Onze kok laat u dan zien hoe eenvoudig het is om een smaakvolle gezonde maaltijd op tafel te zetten. U kunt ervoor kiezen om een dag met ons ergens in de bergen te gaan koken. Maar u kunt er ook voor kiezen om een workshop koken op Kreta van meerdere dagen te volgen. De kooklessen zijn de buitenlucht, want het is tenslotte vakantie.

Kooklessen op Kreta overzichtWe bieden een vakantie aan op Kreta waarin u kookles krijgt. In 3 tot 8 dagen maakt u kennis met de wonderen van de Grieks keuken. We nemen u mee tijdens de inkopen en gaan met u naar diverse locaties, waar u leert koken in de Kretenzer bergen. Kijkt u op onze links van het Griekse kookboek en fotoboek Griekse kookvakantie

Het Griekse kookboek: Hier vindt u elke week  nieuwe recepten uit de Griekse keuken van Zorbas Island. Deze gevarieerde en gezonde Griekse gerechten kunt u nu ook thuis klaarmaken. Natuurlijk kunt u tijdens uw vakantie op Zorbas Island alle gerechten ook zelf proeven. Wij gebruiken altijd verse (biologische) lokale producten voor al onze Griekse gerechten. Tijdens onze Griekse kookworkshops leggen we u meer uit over de ingrediënten en de bereiding van de Griekse keuken. In Kreta beschikken we over bijzondere gerechten, dus willen we u graag mee laten genieten van onze geheimen.

Grieks leren koken – Kretenzische keuken is gezond – vakantie in Griekenland – recepten uit de Griekse keuken – workshop koken op Kreta – workshop koken in Griekenland

Vakantie op Kreta: Een vakantie op Kreta en tegelijkertijd gezond leren koken is het hele jaar door mogelijk bij onze appartementen. Overdag in de buitenlucht Grieks leren koken en in de avond genieten van een heerlijke maaltijd buiten op het terras van Zorbas Island. Onze appartementen liggen direct aan zee, waardoor u tijdens het eten kunt genieten van de zonsondergang en een prachtig uitzicht.