Het verschil tussen Kreta en andere Griekse eilanden: Na jaren van Kreta ontdekken en vakanties organiseren ontdekken we elke dag nieuwe dingen. Dit eiland is groot en werkelijk onuitputtelijk. Wij verbazen ons iedere keer weer als we een bijzondere plek op Kreta ontdekken. Andere Griekse eilanden daarentegen zijn kleiner en heeft u het meeste wel gezien na een paar weken vakantie. Bovendien ligt Kreta zeer zuidelijk en heeft het een aangenaam klimaat. Daardoor kunt u het hele jaar door genieten van een vakantie.

het verschil tussen Kreta en andere Griekse eilanden – Kreta ontdekken – Griekenland ontdekken – Griekse eilanden – aangenaam klimaat – paar weken vakantie –  Kreta en andere Griekse eilanden – Griekse eilanden bezoeken

Kreta en andere Griekse eilanden: Kreta kent vele geheimen en die willen we graag met onze gasten delen. Veel van onze gasten komen al jaren hier op vakantie en weten dat we altijd weer iets nieuws hebben om te laten zien. U raakt nooit uitgekeken op Kreta. Natuurlijk kunt u ook genieten aan het zwembad of op het strand bij onze accommodatie. De ligbedden staan er klaar en wij serveren u daar graag een hapje en een drankje.