Hiking op de e4 van zuid west Kreta Griekenland: Om het E4 wandelpad te volgen, is het vaak handig om in de buurt te overnachten. De E4 op Kreta loopt over een groot deel van het eiland en de afstanden zijn enorm groot. Daarom gaan we deze week een aantal dagen overnachten in Sougia aan de zuidwestkust van Kreta.

In deze omgeving ligt een deel van het Europese E4 wandelpad. Dit kustgebied van Kreta is behoorlijk ruig en heeft geen uitgebreid wegennetwerk. De meeste delen van de E4 zijn niet bereikbaar met de auto. Daarom is het zo bijzonder om hier te wandelen in de rust van de ongerepte natuur.

Week wandelen op Kreta ,

Wandelen op Kreta en kamperen in de olijfgaarden – E4 wandeling op Kreta

E4 wandelen op Kreta Griekenland

Wandelen op de E4 van Kreta – Adrenna – Loutro – Old Phoenix

De Aradena Kloof: De Aradena kloof is een indrukwekkende kloof, ingeklemd tussen prachtige rotsformaties. Tussen de rotsen door heeft u prachtige uitzichten. Onderweg ziet u veel natuurlijke grotten. De kloof begint op ongeveer 700 meter hoogte en is 16-17 kilometer lang.

Wandelen over de E4 Loutro – Old Phoenix – Marmera

Aposelemis kloof wandelen met veel water

Hiking op de e4 van zuid west Kreta Griekenland : De ruige zuidkust van Kreta is een prachtig wandeldecor. Een paar keer per jaar organiseren wij een meerdaagse wandeltocht in Zuid-Kreta. Daarbij volgen we voornamelijk delen van de Europese E4 wandelroute. Maar er zijn nog meer mooie routes die we graag met onze gasten lopen. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten wanneer we onze meerdaagse wandelingen gepland hebben of als u andere informatie wilt hebben.