Ideale plaatsen om te snorkelen in Griekenland: Onze gasten hebben deze week al geleerd, dat snorkelen op Kreta Griekenland echt geweldig is om te doen. De natuur onderwater ziet er overal anders uit in Griekenland.

Niet iedere snorkelplek is met de auto te bereiken en daarom gaan we vandaag snorkelen vanaf de boot. Aan de rand van de toeristische badplaats Chersonissos op Kreta is een baai waar u geen last heeft van golven of sterke stroming in de zee. De Agios Georgios baai in Chersonissos is een prachtige plek om te snorkelen vanaf de boot. U kunt daar al snorkelend naar een grot in de zee.

Snorkelen en actieve vakantie: U heeft echt eens zin om een actieve vakantie naar Griekenland te boeken, maar u weet eigenlijk niet hoe u op de mooiste plekken terecht kunt komen. Hoe pakt u dat het beste aan? Dat is niet moeilijk denkt u dan; gewoon het internet afspeuren en u vindt via websites als bijvoorbeeld TripAdvisor wel de plekken die anderen aanraden. Groot nadeel van deze speurtocht op internet, u komt vooral terecht bij toeristische trekpleisters in Griekenland. Uiteindelijk is dat dan niet waar u naar op zoek bent. Kijk eens op onze site.

In de zomervakantie op Kreta organiseren we wekelijks een boottocht met de Zorbas boot. Eerst varen we naar de baai van Agios Georgios in Chersonnissos om te zwemmen en te snorkelen. Daarna gaat de tocht op zee verder langs de badplaatsen Chersonissos, Stalida en Malia, om vervolgens aan te leggen bij het vissersdorp Sissi. Hier kunt u aan wal gaan om wat te eten of misschien gaat u liever nog eens snorkelen vanaf het strand.