Informatie over vakanties naar de Griekse eilanden: Er zijn ongeveer 6.000 Griekse eilanden, die in de zee om het vasteland verspreid liggen. Hiervan zijn er 227 eilanden bewoond. Alle Griekse eilanden hebben hun eigen, unieke charme. Een overeenkomst tussen alle Griekse eilanden is de gastvrijheid van de Grieken. Eilandhoppen is een leuke manier om een paar Griekse eilanden te bezoeken en de sfeer te proeven. Veel van de eilanden zijn maar klein en kunnen in een paar dagen helemaal bezichtigd worden. Als u meer wilt weten over eilandhoppen of u zoekt informatie over vakanties naar de Griekse eilanden, kunt u altijd contact met ons opnemen.

informatie over vakanties naar de Griekse eilanden – Griekse eilanden – informatie over Griekse eilanden – eilandhoppen naar de Cycladen – Griekse eilanden bezoeken – vakantie Griekse eilanden – eilandhoppen Griekenland

Eilandhoppen naar de Griekse eilanden: Griekenland is een schiereiland in Zuid-Europa met veel daarbij behorende eilanden. De Griekse eilanden zijn onderverdeeld in verschillende groepen, archipels, waarvan de Cycladen toch wel de bekendste is. Kreta is het grootste eiland van Griekenland en behoort niet tot een archipel, maar wordt vaak in een adem met de Cycladen genoemd. Doordat Griekenland zoveel eilanden heeft, is het een paradijs voor eilandhoppers. De combinatie van een vakantie op Kreta en eilandhoppen naar de Cycladen is een aanrader als u graag de Griekse eilanden wilt verkennen.

Het verschil tussen Kreta en andere Griekse eilandenNa jaren van Kreta ontdekken en vakanties organiseren ontdekken we elke dag nieuwe dingen. Dit eiland is groot en werkelijk onuitputtelijk. Wij verbazen ons iedere keer weer als we een bijzondere plek op Kreta ontdekken. Andere Griekse eilanden daarentegen zijn kleiner en heeft u het meeste wel gezien na een paar weken vakantie. Bovendien ligt Kreta heel zuidelijk en heeft het een aangenaam klimaat. Daardoor kunt u het hele jaar door genieten van een vakantie.

Informatie over Griekse eilanden: Het grootste eiland van Griekenland is Kreta. Dit is eiland is heel veelzijdig, maar het is ook leuk om uw vakantie op Kreta te combineren met eilandhoppen naar de Cycladen. We kunnen samen met u een programma samenstellen, dat aan uw wensen voldoet. We geven u ook graag advies over hoe lang u het beste op welk eiland kunt verblijven om zo van ieder eiland een goede indruk te krijgen. De reservering van de accommodaties op de verschillende eilanden maken wij voor u in orde.