Informatie voor vakanties naar KretaIn deze tijd van het jaar zijn veel mensen op zoek naar een leuke vakantie. Vakantiereizen naar Kreta zijn nog altijd heel populair. Dit is niet zonder reden, want velen willen zon in de vakantie. Bovendien is Kreta heel veelzijdig en kan iedereen wel iets vinden om te doen.  Misschien zoekt u naar archeologische opgravingen, een bergachtig landschap, mooie natuur of wilt u gewoon een zonvakantie naar Kreta. Als u informatie voor vakanties naar Lreta zoekt, helpen wij u graag.

wandelroutes uitzetten op Kreta: Een vast onderdeel in de winter is nieuwe  wandelroutes uitzetten op Kreta. Deze maand zijn we daar weer mee begonnen. Veel wandelaars die terugkomen om te wandelen willen graag weer andere routes wandelen (en wij ook!). De laatste dagen  hebben we wandelroutes uitgezet. 20 januari 2021. 

Wandelen en roites uitzetten.

16 Januari 2021:

In de winter wandelingen uitzetten. januari 2021.

Informatie over Kreta: Griekenland heeft veel te bieden en er zijn genoeg plekken te ontdekken waar iedereen kan genieten van vakantie. Als u op zoek bent naar informatie over een vakantie naar Griekenland, neem dan eens een kijkje op onze website. Mocht u vragen hebben over wat dan ook, stuur ons dan gerust een mail. Wij antwoorden altijd binnen 24 uur.