Informatie wintervakantie op Kreta

Informatie wintervakantie op Kreta – Waarom een wintervakantie op Kreta: Kreta heeft ook in de winter een heerlijk zonnig klimaat. De laatste winters was Kreta de warmste plek van Europa! In de winter, als het zomerseizoen voorbij is, biedt Kreta nog veel meer cultuur en prachtige natuur. Het eiland is veel rustiger en biedt vooral in de winter veel mogelijkheden om de authentieke Kretenzische cultuur te ontdekken. Zorbas Island is gelegen op een leuke, centrale locatie, direct aan het strand, die niet onder de voet wordt gelopen door massatoerisme. Zorbas Island biedt u een vriendelijke omgeving, betaalbaar, gezelligheid, cultuur en een persoonlijke service. Op een paar minuten lopen van Zorbas Island vindt u kafenions (Griekse koffiehuizen), ouzeries (taverna’s waar meze’s geserveerd worden), terrasjes en winkeltjes. Wij organiseren speciale winterexcursies, die u een heel andere kant van het eiland laten zien!

Laatste update: 10.08.20: Informatie wintervakantie op Kreta – Kreta heeft in de winter een zonnig klimaat – Kreta is de warmste plek van Europa – geen massatoerisme in de winter op Kreta – informatie over een vakantie in de winter


Informatie over vakantie in de winter op Kreta: 
We geven u graag meer informatie over een wintervakantie op Kreta bij Zorbas Island in Kokkini Hani, Kreta. Als u vragen heeft, mailt u ons dan alstublieft. Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Informatie wintervakantie op Kreta – Ook in de winter een uitgebreid programma

Winterprogramma: We organiseren in de winter diverse activiteiten. We bezoeken met onze gasten olijfgaarden en plukken samen olijven, om ze daarna naar een olijfoliefabriekje te brengen, zodat u het hele proces van olijfolie maken zelf kunt zien. Tevens kunt u zelf geitenkaas gaan maken in een kaasfabriek bij Lassithi. Een bezoek aan de lokale Rakistokerij is onvergetelijk, met livemuziek en lekkere hapjes laten de Kretenzers u zien hoe de lekkerste, puurste Raki gemaakt wordt. Tevens bieden we Griekse kookles workshops in de bergen op Kreta, 1 tot 8-daagse jeepsafari’s, wandeltochten, winterduiken (het is ook mogelijk om privé duiken te maken in de winter!), duikcursussen in de winter, fietsen in de winter, winter BBQ. De mogelijkheden om Kreta in de winter te ontdekken zijn enorm!

Wi-Fi op Kreta: Natuurlijk kunt u tijdens uw vakantie op Kreta in de winter ook gebruik maken van Wi-Fi. In alle appartementen is er Wi-Fi, zowel in de zomer als in de winter.

Informatie wintervakantie op Kreta – Kerstvakantie

Kerst en nieuwjaar op Kreta: Elk jaar vieren we een uitvoerig Kerstmis en Nieuwjaar op Kreta. We bieden tussen Kerst en Nieuwjaar veel verschillende excursies en activiteiten aan, bijvoorbeeld: een jeepsafari naar de sneeuw op Lassithi, wandeltochten, fietsen, een bezoek aan een olijfoliefabriek, Kerstmarkt shoppen in Heraklion, een bezoek aan een Rakistokerij, etc.

Voor-reservering: U kunt een voor-reservering maken, zodat u de tijd heeft om uw vluchten te organiseren. Per e-mail kunt u laten weten dat u een voor-reservering wilt maken. Daarna heeft u 7 dagen de tijd om een vlucht te boeken. Soms scheelt de ene dag op de andere een hoop geld, wij raden iedereen aan om een voor-reservering drie dagen voor en drie dagen na uw vakantieplanning in te laten gaan. Een dag eerder of een dag later vertrekken kan soms enorm schelen op uw reiskosten! Aan een voor-reservering zijn geen kosten verbonden!

Travel op Kreta: Wij hebben heel veel interessante en nuttige informatie over Kreta verzameld. Wij helpen u graag op weg: autoverhuur (ook op luchthaven), scooter- en motorverhuur, bootreizen, duiken, fietsenverhuur, wandelen, jeepsafari. U vraagt en wij zoeken graag een antwoord. Tevens vindt u op onze website een overzicht van al onze vrijblijvende activiteiten. Ook hebben we gratis routekaarten (ook met Motion-X of GPS) voor onze gasten, zodat u de mooiste plaatsen van Kreta niet mist, zowel voor auto, motor, scooter, fiets of wandelen.

Informatie wintervakantie op Kreta – Vervoer op kreta

Auto en accommodatie in de winter: We bieden speciale prijzen voor een auto in combinatie met accommodatie.

Transfer: Indien gewenst, kunnen we u ophalen van de luchthaven. U krijgt bij een reservering hierover voldoende informatie. Als u opgehaald wilt worden, laat het ons dan op tijd weten.

Winter appartementen Kreta, Griekenland: Wij helpen u graag op weg voor een leuke wintervakantie op Kreta: appartementen, poolbar, excursies, jeepsafari, duiken, paardrijden, bootreizen, wandelen, fietsen, autoverhuur, scooterverhuur, zeilen, golfen en veel Kreta ervaring. Informatie wintervakantie op Kreta.

Op deze pagina vindt u de beschrijving van onze appartementen en de vakantiewoningen: Zorbas Island appartementen.

Voor dagelijks vakantienieuws uit Kreta: nieuws uit Kreta Zorbas vandaag.

Zorbas Island “De vakantie film”

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Dit is het juiste adres voor familie-appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa.

Informatie wintervakantie op Kreta