Juli vakantie in Griekenland: Opening van het zomerseizoen 2020 op 1 juli. Op deze pagina komen dagelijkse updates: Foto’s van de zomer vakantie op Kreta, Griekenland. Een overzicht van al onze activiteiten en vakanties in juli op Kreta. In juli begint het hoogseizoen op Zorbas Island! Vooral voor families die tijdens de zomer vakantie willen genieten van activiteiten, zon, zee, strand en elkaar is het een geweldige tijd. In het hoogseizoen hebben we een speciaal programma voor kinderen en jongeren op Zorbas Island. In dit fotoboek vindt U dan ook veel foto’s van alle activiteiten voor de hele familie! Zoekt u nog een bepaalde foto van uw vakantie op Zorbas Island, mail ons dan voor onze Google drive link en u hebt via Google al uw foto’s binnen een paar minuten!

Elke dag nieuws uit Kreta: Elke dag plaatsen we nieuwe foto’s en links voor alle vakantie mogelijkheden op Kreta. U kunt op deze pagina ook naar al onze fotoboeken doorklikken. Op deze pagina vindt U alle links naar onze Youtube, Twitter en Facebook sites voor het laatste nieuws uit Kreta. Deze pagina wordt elke 24 uur bijgewerkt gedurende zomer en winter met veel foto’s van onze excursies en activiteiten op Kreta.

Onderstaande foto’s zijn van de zomer 2019

excursie vakanties in Griekenland thema

Juli wandelen en excursies Kreta

Mooie vakantie in Griekenland – mooie vakantie op Kreta – Juli en augustus vakantie in Griekenland

Fietsvakanties Griekenland – boot excursies op Kreta

Voetbal en hike op Kreta

Excursies op Kreta – Griekenland juli vakanties

fiets en MTB vakanties Griekenland – elektrisch fietsen MTB in Griekenland met fietsroutes voor een fietsvakantie

Het is hoogseizoen op Kreta, de scholen zijn gesloten en dat betekent topdrukte in de vakantiebestemmingen. Ook bij ons zijn de appartementen volgeboekt, maar dat is alleen maar gezellig. Hele gezinnen zijn aangekomen en om het iedereen naar de zin te maken, hebben we ons programma daarop aangepast. Een actieve zomervakantie in Griekenland is leuk voor alle leeftijden. Omdat de activiteiten alleen voor onze gasten zijn, leert men elkaar kennen en er ontstaan vriendschappen in de vakantie. Regelmatig zien we gasten terugkomen samen met de vakantievrienden van voorgaande jaren.

Snorkelexcursie KretaEen excursie snorkelen op Kreta mag u niet missen. U krijgt snorkelles van een duikinstructeur, daarna gaan we met snelle speedboten snorkelen op een paar mooie locaties. In de middag leggen we aan op een verlaten strand voor een BBQ. Snorkelen in de directe omgeving of juist op een verlaten strand op Kreta.

Zomervakanties voor het hele gezin actief en strand vakantie

www.crete-olive-oil.com Olijfolie informatie uit Kreta – Griekenland

actieve vakantie week Griekenland – Griekse danslessen op Kreta – snorkelen en hike op Kreta – boot excursie

zomervakanties in Kreta Griekenland – Griekse eilanden – Juli vakantie in Griekenland – zomervakanties naar Griekenland

koken op Kreta – bouzouki leren spelen in Griekenland

Duiken en snorkelen op Kreta: Op deze pagina hebben we een overzicht samengesteld van de mogelijkheden voor duiken en snorkelen op Kreta. We bieden vele mogelijkheden voor een duikvakantie met verblijf in de zomer en winter.

actieve vakanties Kreta Grie