Juli vakantie in Griekenland: Het is hoogseizoen op Kreta, de scholen zijn gesloten en dat betekent topdrukte in de vakantiebestemmingen. Ook bij ons zijn de appartementen volgeboekt, maar dat is alleen maar gezellig. Hele gezinnen zijn aangekomen en om het iedereen naar de zin te maken, hebben we ons programma daarop aangepast. Een actieve zomervakantie in Griekenland is leuk voor alle leeftijden. Omdat de activiteiten alleen voor onze gasten zijn, leert men elkaar kennen en er ontstaan vriendschappen in de vakantie. Regelmatig zien we gasten terugkomen samen met de vakantievrienden van voorgaande jaren.

14 Juli 2019: actieve vakantie week Griekenland – Griekse danslessen op Kreta – snorkelen en hike op Kreta – boot excursie

12 juli 2019 zomervakanties in Kreta Griekenland – Griekse eilanden – Juli vakantie in Griekenland – zomervakanties naar Griekenland

10 juli 2019 – koken op Kreta – bouzouki leren spelen in Griekenland

Duiken en snorkelen op Kreta: Op deze pagina hebben we een overzicht samengesteld van de mogelijkheden voor duiken en snorkelen op Kreta. We bieden vele mogelijkheden voor een duikvakantie met verblijf in de zomer en winter.

Juli 2019 actieve vakanties Kreta Griekenland

Zomervakantie- juli vakantie in Griekenland KretaDoor ons weekprogramma in de zomer hoeven ouders zich geen zorgen te maken, dat de kinderen zich gaan vervelen. Er is iedere dag wel iets te doen. Niet alles moet met het hele gezin samen gedaan worden, iedereen kan doen waar hij of zij zin in heeft. Naast ons weekprogramma voor de zomervakantie organiseren we nog vele andere activiteiten. U kunt altijd contact met ons opnemen als u graag een excursie doet, die op onze website beschreven staat. We kunnen kijken of we iets buiten het standaard weekprogramma op Kreta om kunnen organiseren.

Om het weekprogramma af te sluiten, gaan we zaterdag naar een zwemparadijs op Kreta, Watercity in Anopolis. Alle kinderen gaan er graag naartoe, maar ook volwassenen willen van de glijbaan in het water glijden

Vrijdag: Dansavond met Griekse muziek en dansers vanaf 20.30 uur.

Donderdag: Voetballen met Zorbas in het stadion van Elia. Het vertrek is om 18.00 uur. Bij terugkomst staat het eten klaar voor de sportievelingen.

Donderdag zoeken we de jungle op met een wandeling door de wilde natuur van Kreta. En met diegenen die aan het einde van de middag nog steeds te veel energie hebben, gaan we voetballen in het stadion van het dorp Elia, Kreta.

Dinsdag is er van alles gaande bij onze accommodatie Zorbas Island. Er is een kookworkshop, maar ook aan de kinderen is gedacht met les in snorkelen in het zwembad, boogschieten en jeu de boules. Tegelijkertijd kunnen mensen ook de rust in de natuur opzoeken met een wandeling in het landschap achter Kokkini Hani.

Juli vakantie in Griekenland – hoogseizoen op Kreta – actieve zomervakantie in Griekenland –  vriendschappen in de vakantie – vakantievrienden – activiteiten op het strand van Kreta – landschap achter Kokkini Hani – rust in de natuur opzoeken – snorkelexcursie voor het hele gezin – zwemparadijs op Kreta –  luieren op het zandstrand – weekprogramma in de zomer – het hele gezin samen – standaard weekprogramma op Kreta

BuggytourBuggysafari, genieten van Kreta op een andere manier. Onze routes zijn zo uitgezet, dat u niet alleen bekend raakt met het quad rijden, maar ook met de onbekendere delen van Kreta, of dat nu off road is of op asfalt. Mocht u er zelf op uit willen trekken met de quad dan zijn er GPS routes beschikbaar en er zijn zelfs quad tours van 2 dagen en alternatieven als het rijden van Scootopia. Laat u verrassen en kom met ons mee.

Op maandag zijn er de activiteiten op het strand van Kreta, onze beach party. Mensen die iets van het echte dagelijks leven op Kreta willen leren, gaan mee met de excursie onbekend Kreta.

Woensdag is er een snorkelexcursie voor het hele gezin. In de avond kan iedereen samen nagenieten onder het genot van gitaarmuziek.

Vrijdag is er dan eindelijk weer de boottrip met de Zorbas boot; zwemmen en snorkelen in een baai en varen langs de kust op naar een vissersdorpje. Gewoon lekker een dag op het water.

Om het weekprogramma af te sluiten, gaan we zaterdag naar een zwemparadijs op Kreta, Watercity in Anopolis. Alle kinderen gaan er graag naartoe, maar ook volwassenen willen van de glijbaan in het water glijden.

Zondag is rustdag. Misschien een dagje luieren op het zandstrand voor de accommodatie? De bedjes en parasols staan klaar en u kunt hier gratis gebruik van maken.

Zomervakantie op Kreta: Door ons weekprogramma in de zomer hoeven ouders zich geen zorgen te maken, dat de kinderen zich gaan vervelen. Er is iedere dag wel iets te doen. Niet alles moet met het hele gezin samen gedaan worden, iedereen kan doen waar hij of zij zin in heeft. Naast ons weekprogramma voor de zomervakantie organiseren we nog vele andere activiteiten. U kunt altijd contact met ons opnemen als u graag een excursie doet, die op onze website beschreven staat. We kunnen kijken of we iets buiten het standaard weekprogramma op Kreta om kunnen organiseren.