Juni vakanties naar de Griekse eilanden: Juni is een heerlijke vakantiemaand op de Griekse eilanden. Lekker actief zijn of een dag ontspannen op het strand, het kan allemaal in juni. De temperatuur van de zee is heerlijk om te zwemmen of te snorkelen. Natuurlijk kunt u ook wandelen in de bergen of aan andere activiteiten deelnemen in juni. We zullen u op deze pagina een dagelijks overzicht geven over juni vakanties naar de Griekse eilanden.

juni vakanties naar de Griekse eilanden – Griekse eilanden – vakantie naar de Griekse eilanden – vakantiemaand op de Griekse eilanden – vakantie Griekse eilanden – Santorini – Ios – Naxos -Paros – Amorgos – Tinos – Mykonos – Ikaros – cycladen eilanden

Diverse andere Griekse eilanden: Er zijn na een dagje Santorini mogelijkheden om ook nog naar andere cycladen-eilanden te gaan. U moet er dan wel wat meer tijd voor uittrekken. Het is bijvoorbeeld mogelijk in een week andere Griekse eilanden te bezoeken in combinatie met een weekje Kreta. Verblijf en accommodaties kunnen we voor u organiseren op: Santorini, Ios, Naxos, Paros, Amorgos, Tinos, Mykonos, Ikaros en nog vele andere Griekse eilanden.

Santorini fotoboek en video’s: Een bezoek aan de parel van de Cycladen eilanden is altijd de moeite waard. Op deze pagina vind u een fotoboek met veel foto’s en video’s over een dag trip naar Santorini vanuit Kreta. Ook zijn er veel mogelijkheden in combinatie met verblijf. Autoverhuur vanuit de haven van Santorini. U kunt dagelijks reizen vanuit Heraklion op Kreta naar Santorini.

Vakantie Griekse eilanden: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Dit is het juiste adres voor familie-appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa, Griekenland.