Kerstvakantie in Griekenland: Kerst is een mooie periode om erop uit te trekken met de hele familie. Geniet tijdens de kerstvakantie in Griekenland van de zon en de prachtige natuur van Kreta. Aan de kust van Kreta is het over het algemeen tijdens de kerstperiode niet koud. Er kan een enkele regenbui vallen, maar de zon zal zich zeker regelmatig laten zien. In feite is het een ideale periode voor een actieve kerstvakantie in Griekenland. Lekker naar buiten, genieten van de natuur tijdens het wandelen. We hebben weer prachtige wandelingen in de bergen van Kreta georganiseerd.

Kerstmis in Griekenland – excursie onbekend Kreta in de kerstvakantie – kerst op Kreta – Kerstvakantie in Griekenland

Kerstmis in Griekenland: Kerstmis is voor veel mensen een periode van gezellig samen zijn met familie en vrienden en lekker eten. Kerstmis in Griekenland is niet veel anders; het is een periode waarbij tradities en gewoontes een belangrijke rol spelen. Op Kreta ziet u overal bontgekleurde kerstversieringen en in de dorpen zijn de vrouwen druk met het bereiden van lekkernijen. Kinderen gaan van deur tot deur en zingen kerstliedjes om wat zakgeld te verdienen. Tussen alle drukte van boodschappen doen en eten klaarmaken, maakt de lokale bevolking tijd vrij om naar de kerk te gaan om de geboorte van het kindje Jezus te vieren. Met de excursie onbekend Kreta in de kerstvakantie krijgt u een indruk hoe kerst op Kreta in de dorpen gevierd wordt.

Kerstvakantie in Griekenland – actieve kerstvakantie in Griekenland – Kerstvakantie Kreta Griekenland 2018 – Kerstvakantie Griekenland 2018 – Kerstvakantie Kreta 2018

 Kerstvakantie Kreta Griekenland 2018: Op deze Kerstpagina vindt u informatie over Kerstmis op Kreta, voor een uitgebreide informatie gaat u naar onze winter website, zie onderaan. Het complete programma voor Kerstmis op Zorbas Island is vrijblijvend, wij organiseren dit om er zelf ook een hoop plezier aan te beleven!

Vakantie op Kreta: Een vakantie is het hele jaar door mogelijk in onze appartementen. Het maakt niet uit of u in de zomer of de winter op Kreta bent, het is altijd leuk om het voor u nog onbekende Kreta te ontdekken. De bezigheden van de lokale bevolking zijn sterk afhankelijk van het jaargetijde. Vooral het boerenleven van de Kretenzers staat hierbij centraal. Dit is leuk om eens van dichtbij te zien.