Kerstvakantie in Griekenland: Kerst is een mooie periode om erop uit te trekken met de hele familie. Geniet tijdens de kerstvakantie in Griekenland van de zon en de prachtige natuur van Kreta. Aan de kust van Kreta is het over het algemeen tijdens de kerstperiode niet koud. Er kan een enkele regenbui vallen, maar de zon zal zich zeker regelmatig laten zien. In feite is het een ideale periode voor een actieve kerstvakantie in Griekenland. Lekker naar buiten, genieten van de natuur tijdens het wandelen. We hebben weer prachtige wandelingen in de bergen van Kreta georganiseerd.

Fotoboeken kerst op Kreta Griekenland : Dit is een overzicht van de Zorbas fotoboeken door de jaren heen Het zijn foto’s over Kreta Griekenland in zowel de zomer als de winter. Op onze site plaatsen we meerdere malen per week nieuwe foto’s om u een indruk te geven van een vakantie op Kreta.

Kerst en Oud&Nieuw op Kreta: Op deze Kerstpagina vind je informatie over Kerstmis en Oud&Nieuw op Kreta. We hebben een speciaal Kerst- en Oud&Nieuwprogramma samengesteld met als klapper het feest ter ere van het 20-jarig bestaan van Zorbas! Dus daarom pakken we speciaal uit. Vier Kerst op Kreta; je hoeft niet na te denken over het kerstdiner en de inkopen te doen! Elke dag wordt het ontbijt en diner voor je verzorgd. Het complete programma voor Kerstmis en Oud&Nieuw op Zorbas Island is vrijblijvend. Het weer is moeilijk in te schatten: het kan prachtig mooi zijn, maar soms kan het weer ook wat minder zijn. Wij zorgen er in ieder geval voor dat er in elk appartement een verwarming aanwezig is! Overdag kan het soms heerlijk warm zijn, maar houd er rekening mee dat de avonden kunnen fris zijn. Neem dus diverse soorten kleding mee voor een geweldige Kerst op Kreta.

Kerstmis in Griekenland – excursie onbekend Kreta in de kerstvakantie – kerst op Kreta – Kerstvakantie in Griekenland