kids wandelingen Griekenland: Onderaan deze webpagina vindt u ook een aantal excursies, die wij speciaal in de zomervakantie organiseren voor families met kinderen. Leuk voor de ouders en leuk voor de kinderen. We zorgen ervoor dat we voor iedereen een excursie hebben.

kids wandelingen Griekenland – excursie voor kinderen in Griekenland – familie appartementen met kinderen op Kreta – Kindvriendelijke vakantie in Griekenland

Jungle wandeling door de canyons van Kreta: Een wandeling door een uniek natuurgebied. De lianen hangen er aan de bomen, het is er zomer en winter groen met veel schaduw, zandstenen formaties en een klein beekje met koud stromend water. Er zijn op de Skalopatia 2 wandelmogelijkheden: een makkelijkere wandeling (ook geschikt voor kinderen) en langere moeilijke wandeling. Voor de langere wandelaars maken we na de lunch een tweede groep. De kortere Skalopatia is 5 kilometer wandelen door een makkelijk gebied, we dalen langzaam bergafwaarts. Wie na de lunch terug wil naar het zwembad of strand wordt teruggebracht. Wie verder wil wandelen, kan nog verder wandelen (het totaal van de wandeling is dan 10-12 kilometer). Maar u wordt wel beloond, u ziet tijdens deze wandeling schildpadden in het wild, fossielen, kerk ruïnes etc. We lunchen in de canyon van Skalopatia.

Kindvriendelijk verblijf op Kreta Kindvriendelijke vakantie in Griekenland; onze omgeving is uitermate geschikt voor een vakantie met het gehele gezin. We organiseren veel activiteiten voor kinderen van alle leeftijden tijdens een vakantie op Kreta. Jonge kinderen, pubers en de ouders, voor iedereen is er wat te doen. Actieve vakantie op Kreta voor kinderen. Kinderexcursies op Kreta

Familie appartementen  met kinderen op KretaWe beschikken over een aantal grotere familie vakantie appartementen op Kreta. Mogelijkheden voor de zomer en winter, twee veranda’s. Ideaal voor een familievakantie op Kreta. De appartementen zijn geschikt voor familie en groepen, maar ook voor twee personen (opa en oma) hebben we mogelijkheden. Ook beschikken we over een aantal privé accommodaties op Kreta. Alle familie appartementen op Kreta kunnen met half pension geboekt worden. Deze pagina geeft u een weergave van alle mogelijkheden voor een familievakantie op Kreta. Op deze pagina vindt u diverse appartementen in meerdere prijsklasse. U kunt op de pagina familievakantie op Kreta terecht voor elke prijsklasse op Kreta.