kloofwandeling in Griekenland voor familie vakanties: Makkelijke kloofwandeling op Kreta: Het eerste wat er gezegd wordt als u voor het eerst naar Kreta gaat, de Samaria kloof moet u echt lopen. Nu is dit geen makkelijke kloof en valt zelfs onder de categorie zware kloofwandelingen van Kreta. Tevens is het door de bekendheid erg druk hier. Maar het goede nieuws is, dat wij meerdere makkelijke kloofwandelingen organiseren. Zeker als het erg warm weer is en u wilt graag een kloof wandelen, dan hebben wij een tal aan alternatieven voor u. Kloven waarbij u voldoende schaduw onderweg heeft en niet een te grote afstand hoeft te wandelen. Bovendien wandelen wij in gebieden, die niet bekend zijn bij de gemiddelde reisorganisatie. Er is dus een hele kleine kans dat u door andere toeristen onder de voet wordt gelopen.

kloofwandeling op Kreta voor familie vakanties -kloofwandeling in Griekenland voor familie vakanties – actieve zomervakanties in de zon op Kreta

Vakantie op Kreta: Een vakantie is het hele jaar door mogelijk in onze appartementen. Het maakt niet uit of u in de zomer of de winter op Kreta bent, het is altijd leuk om het voor u nog onbekende Kreta te ontdekken. De bezigheden van de lokale bevolking zijn sterk afhankelijk van het jaargetijde. Vooral het boerenleven van de Kretenzers staat hierbij centraal. Dit is leuk om eens van dichtbij te zien.