Koken en accommodatie op Kreta: De workshop koken op Kreta kunt u reserveren in combinatie met accommodatie. Inclusief zijn accommodatie, ontbijt, lunch en avondeten, transport. We bieden mogelijkheden voor 1, 2, 3, 4, 5 en 6 persoons accommodatie. Deelname aan de workshop koken op Kreta kunt u zowel individueel of als groep reserveren. Het is ook mogelijk als groep te reserveren, waarvan bijvoorbeeld maar 1 persoon meedoet aan de kookcursus. We hebben voor uw reisgenoten ook andere opties, zoals wandelen, strand, fietsen, jeepsafari of duiken. De reden dat de kookcursus 5 dagen duurt en geen 7 dagen, is dat veel van onze gasten na het koken ook nog andere dingen willen ondernemen.

De workshop “koken op Kreta” kunt u zowel voor de zomer als de winter reserveren. Het is ook mogelijk bijvoorbeeld twee weken op Kreta te verblijven en dan de kookcursus combineren met een extra week in onze accommodatie. Ontbijt bestaat uit een ontbijtbuffet, met onbeperkt koffie, thee, sinaasappelsap, tomatensap, ananassap, grapefruitsap, melk, bronwater, brood, kaas, ham, jam, yoghurt, honing, cornflakes, gekookte eieren, toast, beschuit en seizoensgebonden fruit. Aanvang 08.30 uur. Onze workshop koken op Kreta is ook geschikt voor vegetariërs, we kunnen ons menu hierop aanpassen. De Griekse keuken heeft een ruime variatie aan vegetarische gerechten.

Kookles op Kreta overzichtWe bieden een vakantie aan op Kreta waarin u kookles krijgt. In 3 tot 8 dagen maakt u kennis met de wonderen van de Grieks keuken. We nemen u mee tijdens de inkopen en gaan met u naar diverse locaties, waar u leert koken in de Kretenzer bergen. Kijkt u op onze links van het Griekse kookboek en fotoboek Griekse kookvakantie.