Koken op Kreta: Het is vakantie en dan toch koken op Kreta. Veel mensen willen tijdens de vakantie niet koken. Maar het volgen van een workshop koken op Kreta is iets wat veel van onze gasten graag doen. Het is leuk om leren waarom het Griekse eten zo lekker smaakt en het koken in de buitenlucht maakt dit nog leuker. Voor de echte liefhebber van Grieks eten organiseren we zelfs een volledig programma van meerdere dagen Grieks koken. En als uw reisgenoten anders actief op Kreta bezig willen zijn, kunnen zij deelnemen aan een van de vele andere excursies die wij organiseren.

Kookvakantie Griekenland: Kookcursus op Kreta & kookworkshop Grieks koken en Griekse kookvakantie: Een complete week kookvakantie op Kreta, genieten van het buitenleven. Workshop koken op Kreta, koken in olijfolie, kookles op Kreta, gerechten herkenning, buiten koken. We geven u op deze pagina een indruk over onze kookles vakantie op Kreta.

Een workshop koken kan op allerlei manier. Het is mogelijk om één dag de workshop te volgen, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een gehele week te koken tijdens uw vakantie op Kreta.

Vakantie op Kreta: Leer de geheimen van de Griekse keuken tijdens onze workshop Grieks koken op Kreta. Ergens in de bergen van Kreta of bij het zwembad van Zorbas Island laat onze kokkin u zien hoe u een lekkere Griekse maaltijd kunt bereiden. Tijdens uw vakantie op Kreta hoeft u zich niet te vervelen; wij organiseren naast de workshop koken op Kreta ook vele andere activiteiten.