Leuke snorkelplekken in Griekenland: Snorkellocatie is vanaf het strand. Het is geen zandstrand, maar daar komen we ook niet voor. Het gaat hier om het snorkelen, maar als u niet wilt snorkelen, kunt u heerlijk op een handdoek zonnen op de rotsachtige plateaus. U kunt hier makkelijk de zee in gaan om te zwemmen. We raden u wel aan om waterschoenen aan te doen, om zee-egels in uw voeten te voorkomen.

Vissen bij het schiereiland op Kreta: U kunt ook gaan vissen op het schiereiland. We adviseren u wel om een eindje van de snorkelplek vandaan te gaan vissen. Er zijn prachtige plekken om te vissen op het eiland.

Snorkelen Griekenland: Met dit programma kunt u de onderwater wereld ervaren in één van prachtigste baaien aan de noordkust van Kreta. Een ontspannende dag van in het water ligt op u te wachten! Modern snorkelmateriaal wordt geleverd door het duikcentrum. Tijdens de theorieles wordt u uitgebreid uitgelegd hoe de snorkel werkt, wat de onderwater wereld te bieden heeft en de beste manier om gebruik te maken van de vinnen, het masker en de snorkel. U gaat daarna 2 begeleide trips maken, die u buiten de baai brengen. De rest van de dag bent vrij om zelf op ontdekking te gaan. De duikinstructeurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u goede tips te geven over snorkelen.

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Het juiste adres voor familie appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa (Griekenland).