Maart vakanties naar Griekenland: Hoewel de dagen langzaam langer en lichter worden, voelt het voorjaar nog best ver weg. Eind maart begint officieel de lente, maar in Griekenland lijkt deze begin van de maand al volop te zijn begonnen. Griekenland is in maart prachtig groen en overal bloeien bloemen en planten. In Noord-Griekenland kan het overdag soms nog wat fris en nat zijn, maar in het zuiden van het land is de temperatuur beduidend hoger. Vooral op het meest zuidelijk gelegen eiland van Griekenland, Kreta, doet de zon al goed zijn best en is de winter geheel voorbij.

Wandelen in de Pefki kloof op Kreta.

Zakros Wandelvakantie: De vallei heeft deze naam gekregen omdat hier in de Minoaanse tijd beenderen van mensen werden begraven. Aan het eind van de kloof van Zakros ligt het historische paleis van Kato Zakros. In zee ligt een verzonken haven uit de Minoaanse tijd. Kato Zakros heeft mooie stranden en een paar tavernes, die ook in de winter open zijn. De kloof van Zakros (de doden vallei) is een makkelijke kloof, met veel mooi rotspartijen in een ongerepte wilde natuur. U wandelt in 8 kilometer naar het dorp Kato Zakros. (E4 wandelen)

kato zakros wandelvakanties E4: In zee ligt een verzonken haven uit de Minoaanse tijd. Kato Zakros heeft mooie stranden en een paar tavernes, die ook in de winter open zijn. De kloof van Zakros (de doden vallei) is een makkelijke kloof, met veel mooi rotspartijen in een ongerepte wilde natuur. U wandelt in 8 kilometer naar het dorp Kato Zakros.

maart vakanties naar Griekenland – Griekenland in maart – in maart op vakantie naar Griekenland – lente in Griekenland – actieve vakantie in het voorjaar

In maart op vakantie naar Griekenland: Vier het begin van de lente in Griekenland met een vakantie in de Griekse natuur. Wij raden iedereen aan een actieve vakantie in het voorjaar te boeken, omdat de natuur ontwaakt en er prachtig uitziet. Het weer is perfect voor natuurwandelingen en andere activiteiten in de natuur. Bovendien is het ook mogelijk om een dag op het strand te liggen en te genieten van de voorjaarszon in Griekenland. Wij zijn het hele jaar open en een vakantie in de lente kunnen we leuk voor u invullen. Kijk eens verder op onze website om een indruk te krijgen.