Mediterrane kookvakantie in Griekenland

Mediterrane kookvakantie in Griekenland: Het is vakantie en dan toch koken op Kreta. Veel mensen willen tijdens de vakantie niet koken. Maar het volgen van een workshop koken op Kreta is iets wat veel van onze gasten graag doen. Het is leuk om leren waarom het Griekse eten zo lekker smaakt en het koken in de buitenlucht maakt dit nog leuker. Voor de echte liefhebber van Grieks eten organiseren we zelfs een volledig programma van meerdere dagen Grieks koken. En als uw reisgenoten anders actief op Kreta bezig willen zijn, kunnen zij deelnemen aan een van de vele andere excursies die wij organiseren.

Mediterrane kookvakantie in Griekenland  – mediterrane kooklessen – mediterrane kooklessen Kreta – Kretenzische dieet

Grieks leren koken: In ieder huishouden hoor je vaak dezelfde vraag: wat eten we vandaag? We willen allemaal graag gezond eten, maar hebben niet altijd de inspiratie om iets lekkers en gezond klaar te maken. Onderzoek heeft aangetoond dat de Griekse en met name de Kretenzische keuken erg gezond is. Veel mensen willen daarom Grieks leren koken, want het eten smaakt altijd zo lekker tijdens de vakantie in Griekenland.

Wij hebben veel recepten uit de Griekse keuken, die wij graag met onze gasten delen. Tijdens uw vakantie op Kreta kunt u Grieks leren koken. Onze kok laat u dan zien hoe eenvoudig het is om een smaakvolle gezonde maaltijd op tafel te zetten. U kunt ervoor kiezen om een dag met ons ergens in de bergen te gaan koken. Maar u kunt er ook voor kiezen om een workshop koken op Kreta van meerdere dagen te volgen. De kooklessen zijn de buitenlucht, want het is tenslotte vakantie.

Vakantie op Kreta: Leer de geheimen van de Griekse keuken tijdens onze workshop Grieks koken op Kreta. Ergens in de bergen van Kreta of bij het zwembad van Zorbas Island laat onze kokkin u zien hoe u een lekkere Griekse maaltijd kunt bereiden. Tijdens uw vakantie op Kreta hoeft u zich niet te vervelen; wij organiseren naast de workshop koken op Kreta ook vele andere activiteiten.