Mooie wandelgebieden Griekenland en Kreta: We kennen het allemaal, heerlijk op zondag een wandeling door het bos maken. Alleen is een boswandeling op Kreta minder gebruikelijk. Dit komt omdat er niet meer veel bossen te vinden zijn. De bossen die er nog wel zijn, worden beschermd door bosbeheer. Deze plekken zijn vaak minder goed bereikbaar of liggen wat verder weg. Maar een wandeling door de bosgebieden van Kreta is zeker de moeite waard. De combinatie met de bergen op de achtergrond leveren prachtige plaatjes op.

bosgebieden van Kreta – boswandeling op Kreta – beschermd bos op Kreta – mooie wandelgebieden Griekenland en Kreta – natuurgebied Kreta – natuur van Kreta – meest bekende plekken van Kreta – meest bekende plekken van Griekenland – natuurgebieden in Griekenland – Kreta heeft een veelzijdige natuur

Welk antwoord moeten we geven op de vraag hoe de natuur van Kreta is? Dit antwoord kunnen we niet in een paar zinnen geven. Kreta heeft een heel veelzijdige natuur en ieder deel van het eiland heeft haar eigen charmes. Zo zijn er bijvoorbeeld beschermde natuurgebieden op Kreta, die we graag bezoeken. Over het algemeen zijn dit gebieden waar niet veel toeristen komen, omdat deze niet de meest bekende plekken van Kreta zijn. En natuurlijk zijn dit de natuurgebieden in Griekenland, die we graag aan u laten zien.

Wandelmogelijkheden op Kreta GriekenlandOnze wandelvakanties op Kreta zijn geschikt voor iedereen: onervaren wandelaars, ervaren wandelaars, familiewandelingen, 50+ en 65+ wandelvakanties, alleen op vakantie naar Kreta, single vakanties, groepswandelingen. We bieden het hele jaar door wandelen en hiking op Kreta. Individuele wandelingen in combinatie met accommodatie op Kreta: Veel mensen vinden het heerlijk om er alleen op uit te trekken. We beschikken over unieke wandelroutes in onze eigen omgeving, maar ook ver daar buiten. We geven u voldoende informatie over de mooiste wandelingen op Kreta, die geschikt zijn voor zowel de rustige wandelaar als voor degene die een langere afstand wil lopen. We nemen vaak met onze gasten na het ontbijt de wandeling van de dag door. We hebben GPS routes en wandelkaarten voor leuke wandelingen, die u zelf kunt ondernemen. Indien gewenst, regelen we graag uw transport van en naar uw wandeling. Zomer & winter bieden we mogelijkheden voor wandelen op Kreta.