Natuurgebied Kreta Griekenland

Natuurgebied Kreta Griekenland: Welk antwoord moeten we geven op de vraag hoe de natuur van Kreta is? Dit antwoord kunnen we niet in een paar zinnen geven. Kreta heeft een heel veelzijdige natuur en ieder deel van het eiland heeft haar eigen charmes. Zo zijn er bijvoorbeeld beschermde natuurgebieden op Kreta, die we graag bezoeken. Over het algemeen zijn dit gebieden waar niet veel toeristen komen, omdat deze niet de meest bekende plekken van Kreta zijn. En natuurlijk zijn dit de natuurgebieden in Griekenland, die we graag aan u laten zien.

Natuurgebied Kreta Griekenland – natuurgebied Kreta – natuur van Kreta – meest bekende plekken van Kreta – natuurgebieden in Griekenland – Kreta heeft een veelzijdige natuur

Limnes wandelen 4 dorpen en natuur: We noemen deze tour nu wel “Limnes actief wandelen op Kreta”, maar we kunnen nog zoveel andere namen aan deze wandeling geven. De wandeling begint in het gebied van Neapoli. De stad Neapoli was vroeger de hoofdstad van Lassithi, veel wegen gaan dus ook naar Neapoli. Dit gebied heeft veel kalderimi’s (vroegere ezelspaden) dwars door de natuur. Deze oude paden zijn soms van steen, maar het is altijd zoeken waar u heen moet, soms lopen we door een rivierbedding, dwars door een olijfveld, dan weer door een kleine kloof etc.. Hoe deden ze dat vroeger op de ezel? U passeert 5 dorpen: Limnes, Choumeriakos, Platipodi, Vrises en Nikithianos. Deze dorpen zijn niet allemaal makkelijk te vinden of bereikbaar. Dit gebied heeft veel landbouw en olijfbomen.

Wandelmogelijkheden GriekenlandOnze wandelvakanties op Kreta zijn geschikt voor iedereen: onervaren wandelaars, ervaren wandelaars, familiewandelingen, 50+ en 65+ wandelvakanties, alleen op vakantie naar Kreta, single vakanties, groepswandelingen. We bieden het hele jaar door wandelen en hiking op Kreta. Individuele wandelingen in combinatie met accommodatie op Kreta: Veel mensen vinden het heerlijk om er alleen op uit te trekken. We beschikken over unieke wandelroutes in onze eigen omgeving, maar ook ver daar buiten. We geven u voldoende informatie over de mooiste wandelingen op Kreta, die geschikt zijn voor zowel de rustige wandelaar als voor degene die een langere afstand wil lopen. We nemen vaak met onze gasten na het ontbijt de wandeling van de dag door. We hebben GPS routes en wandelkaarten voor leuke wandelingen, die u zelf kunt ondernemen. Indien gewenst, regelen we graag uw transport van en naar uw wandeling. Zomer & winter bieden we mogelijkheden voor wandelen op Kreta.