Nieuwe wandelingen op Kreta Griekenland: Hier ziet u alle nieuwe wandelingen die we deze winter hebben uitgezet of nog aan het uitzetten zijn. U kunt hieronder doorklikken naar alle nieuwe wandelingen. Alle wandelingen die we voorgaande jaren hebben gedaan staan nog steeds op ons programma!

hiking-holiday-in-crete hiking-holidays-in-crete

Nieuwe wandelingen op Kreta Griekenland – Wandelweek met verblijf Kreta – wandelen Griekse eilanden

Wandelpaden Griekenland E4 Wandelpaden Griekenland hiking pad Kreta

Nieuw in 2017: Wandelpaden Griekenland: Deze wandeling is niet makkelijk te vinden, geheime weggetjes door olijfgaarden, dorpjes en langs een klooster. Deze wandeling wordt niet aangegeven met stippen of bordjes. We hebben regelmatig een mooi uitzicht over de zee. We wandelen door dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan.

Wandelpaden Griekenland hiking Wandelpaden Griekenland Nieuwe wandelingen op Kreta Griekenland in 2016-2017 Nieuwe wandelingen op Kreta Griekenland

Meerdaagse wandelweken op Kreta: We bieden ook dit jaar weer wandelweken van verblijf van een week in combinatie met 5 wandelingen. Het is ook mogelijk twee weken te verblijven met 10 wandelingen. Of wat dacht u van trekking op Kreta: 3-4 daagse wandelingen van accommodatie naar accommodatie.

Meerdere wandel mogelijkheden griekenland Meerdere wandel mogelijkheden op Kreta griekenland 2016 Meerdere wandel mogelijkheden op Kreta griekenland Meerdere wandel mogelijkheden op Kreta

Wandelweek met verblijf op Kreta: 8 dagen Kreta inclusief accommodatie en 5 wandelingen. Deze wandelweken zijn geschikt  voor zowel de beginnende als gevorderde wandelaar. Wandelingen van 10 tot 20 kilometer per dag, of zelfs meer! U kunt ook  ’s morgens vroeg heerlijk  wandelen en  ’s middags naar zee of even aan het zwembad luieren. Deze wandelweek kunt u ook combineren met andere excursies, bijvoorbeeld een weekje wandelen en een paar dagen Griekse kookles, het is allemaal mogelijk! Kijkt u maar eens verder op ons excursieprogramma met wandelvakanties op Kreta. Deze wandelweek kan ook geboekt worden voor twee weken.

Wandelweek met verblijf op Kreta 2018 Wandelweek met verblijf op Kreta griekenland 2016 Wandelweek met verblijf op Kreta griekenland Wandelweek met verblijf op Kreta met koken

Met wie wilt u wandelen? Gaat u alleen op vakantie of met een groep? U kunt deze vakantie boeken als single of  met familie, als stel, groep of vriendenclub.  Onze accommodatie is ingericht voor actieve vakanties met een beetje luieren, sociale contacten zijn zo gelegd. Of gaat u liever lekker vroeg naar bed met een goed boek, het kan allemaal!  We zijn direct aan zee gelegen met een knusse taverne, kleine bar en een geweldig uitzicht. Veel wandel- en vakantieplezier op Zorbas Island!

singel naar Kreta singel of alleenstaand naar Kreta singel of alleenstaand op vakantie naar Kreta griekenland singele of alleenstaand naar Kreta

Trekking en wandelweek op Kreta: Een combinatie vakantie van  2 tot 4 dagen wandelen vanaf verschillende locaties van  accommodatie naar accommodatie op Kreta. Daarna nog een paar wandelingen in de buurt vanuit onze eigen appartementen in combinatie met zee en strand.

Tracking en wandelweek op Kreta 2016 Tracking en wandelweek op Kreta griekenland 2017 Tracking en wandelweek op Kreta griekenland Tracking en wandelweek op Kreta

Fotoboeken Kreta: Zorbas fotoboek overzicht door de jaren heen van 1999 tot vandaag. Een korte uitleg over de fotoboeken: Dit fotoboek is samengesteld met foto’s die wij zelf hebben gemaakt op Kreta Griekenland en met foto’s die onze gasten hebben opgestuurd. Elke maand symboliseert de geweldige tijd die wij doorbrengen met onze gasten.

00-fietsen-in-griekenland fietsen-op-de-griekse-eilandenbicycling-in-crete-2017 hiking-early-mornings-in-crete

Excursies in combinatie met een wandelvakantie: Op deze pagina vindt u alle excursie mogelijkheden in combinatie met verblijf.

Wandelen en appartement op Kreta: Hier vindt u meer informatie over de wandellocaties en accommodaties op Kreta. Naast onze wandelingen zijn er nog veel meer leuke trips voor een actieve vakantie op Kreta.

Alle wandelingen op Kreta: Informatie over wandelen & hiking op Kreta. Onze accommodatie ligt direct aan zee en is de ideale uitvalbasis voor wandelingen door heel Kreta. Nieuwe wandelingen op Kreta Griekenland.