Nieuwsbrief Zorbas Island 2018 Kreta: Via deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van alle nieuwtjes voor een vakantie op Kreta in 2018. Droomt u alweer van een heerlijke vakantie in de zon? Met deze eerste nieuwsbrief voor 2018 warmen we u alvast op.

Win een Zorbas kaart ter waarde van 250 euro voor uw vakantie! Hoe kunt u die kaart winnen? Het is heel eenvoudig: meld u aan voor onze nieuwsbrief met uw naam en e-mailadres. Er kunnen zich meerdere personen binnen een familie aanmelden. Onder de email-adressen verloten wij een Zorbas kaart ter waarde van 250 euro. De trekking vindt plaats op 31 december. Als uw e-mailadres erbij zit, bent u de gelukkige winnaar van de Zorbas kaart!

Aanmelden voor de Zorbas nieuwsbrief: Elke 6 maanden maken we een nieuwsbrief met de laatste updates over Zorbas Island. Klik hier om aan te melden.

Reserveringen voor hoogseizoen 2018: Het afgelopen jaar vonden we het iets te druk in juli en augustus en daar willen we wat aan doen. Daarom hebben we besloten om dit jaar minder reserveringen voor het hoogseizoen aan te nemen. Dus… wie het eerst reserveert, heeft het eerste een plek en helaas: vol is vol. De online reserveringen zijn deze week begonnen.

Nieuwe excursies 2018: Net als ieder jaar vernieuwen we ons excursieprogramma met nieuwe excursies en trips. Ook een aantal bestaande excursies worden qua inhoud vernieuwd. Zo blijft bijvoorbeeld de populaire snorkelexcursie gewoon in het programma, maar deze krijgt er een vernieuwde versie bij; in 2018 gaan we met een speedboot naar een afgelegen plek om te snorkelen. Dit is bij een strand dat alleen met de boot te bereiken is. En we hebben op de nieuwspagina al wat laten zien van een nieuwe activiteit; de fatbike excursie. Dit is een fietstour op off-road wegen met een elektrische fatbike. Zodra we meer nieuws hebben, zetten we dit op onze excursiepagina: Excursies.

Wandelvakanties op Kreta: Vanaf eind maart tot begin november 2018 organiseren we weer veel nieuwe wandelvakanties. Voor 2018 hebben we meerdere leuke programma’s in elkaar gedraaid voor een meerdaagse wandelvakantie. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een enkele wandeling mee te doen. Op onze pagina Wandelen op Kreta leest u meer over welke wandelingen we organiseren en met de foto’s erbij krijgt u een goede indruk van wat u kunt verwachten.

Nieuw in 2018 Zorbas Island: Aan uw vakantie bij Zorbas Island op Kreta kunt u ook een bezoek aan de Griekse eilanden vastplakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een week Zorbas en een week eilandhoppen naar de Cycladen. We hebben routes en tours uitgezet op Santorini, Naxos en Amorgos. Ook kunnen we voor u de slaapplaatsen ter plekke reserveren. Het vertrek hiervoor is vanaf Heraklion, met een snelle veerboot. Voor meer informatie kijk eens op: Eilandhoppen in Griekenland

Zorbas Travel: Door de jaren heen hebben we heel veel nuttige en interessante informatie over Kreta verzameld. Afhankelijk van wat u zelf leuk vindt om te doen, kunnen wij u in de juiste richting sturen. We kunnen u bijvoorbeeld helpen met het huren van een auto, motor, scooter of fiets. We hebben genoeg routekaarten, die u kunt lenen om uw vakantie te vullen en om de mooiste plekjes van Kreta te zien. Maar misschien gaat u liever niet geheel zelfstandig op pad en wilt u wel een keer met een boot varen, duiken, op jeepsafari, paardrijden of een andere activiteit. Onze lijst met mogelijkheden is te groot om hier op te noemen. Neem ook eens een kijkje op ons Zorbas programma.

Vliegveld transfer: U hoeft zich geen zorgen te maken hoe u bij ons kunt komen. De transfer van en naar de luchthaven kunnen we voor u regelen. U krijgt bij een reservering hierover voldoende informatie. Als u opgehaald wilt worden, laat het ons dan wel op tijd weten.

Waarom Zorbas Island: Het is een betaalbare en leuke locatie, die niet onder de voet wordt gelopen door massa toerisme. Daarbij komt de gezelligheid, een persoonlijke service en de cultuur, die Zorbas Island uniek maken. Touroperators vragen ons ieder jaar weer om samen te werken. Wij werken liever zelfstandig op onze eigen manier met diverse nationaliteiten en blijven dat ook elk jaar weer met veel plezier doen! Het is niet voor niets dat veel van onze gasten elk jaar terugkomen. Voor ons is het belangrijk dat we u ieder jaar weer verrassen met nieuwe excursies en activiteiten op Kreta. Op deze manier blijft het, ook voor de ieder jaar weer terugkerende gasten, een hele belevenis en voor onszelf is het nooit saai. Over het algemeen zijn wij in de winter bezig met het voorbereiden van onze activiteiten, het uitzetten van nieuwe wandelingen, routes voor de jeepsafari, snorkelspots, outdoor excursies en andere leuke uitstapjes. De gasten die bij ons in de winter op vakantie komen, gaan graag met ons mee op deze ontdekkingsreisjes. De gasten in de zomer beleven het eindresultaat.

Accommodatie Zorbas Island: De accommodatie met 21 appartementen ligt direct aan de kust. Vanaf ons zwembad heeft u een adembenemend uitzicht op de Egeïsche Zee. Direct bij het zwembad vindt u onze poolbar en taverne met buitenkeuken en grillhuis. In onze taverne wordt elke dag uw ontbijt & diner als buffet geserveerd, terwijl u geniet van het mooie uitzicht. In de buitenkeuken en grillhuis bereiden we regelmatig aan het einde van de dag typische Griekse grillgerechten of een BBQ voor. In de keuken gebruiken we verse groenten en kruiden uit onze eigen biologische tuin rond de appartementen. Verder bieden we een uitgebreide lunchkaart met diverse broodjes, snacks, pannenkoeken, omeletten en mezedes (kleine Griekse hapjes). Daarnaast kunt u ook genieten van heerlijke lokale Kretenzische wijnen, een goed kopje koffie, lekkere ijsjes en milkshakes of een speciale cocktail. Zorbas is het hele jaar geopend. Het is geschikt voor iedereen, er zijn appartementen van 1 tot 6-12 personen. Het is dus ook mogelijk om met een groep te verblijven. Klik op Zorbas Island 

Strand bij Zorbas Island: Direct voor de deur van de accommodatie hebben we een privé zandstrand. Het is een heerlijke plek om te ontspannen op een bedje in de zon en om de zee in te duiken. Als u zin heeft in iets te eten of drinken, dan brengen we u dat gewoon op het strand. De ligbedden en parasols staan er klaar en onze gasten kunnen hier altijd gratis gebruik van maken.

Voor-reservering: U kunt bij ons een voorreservering maken, zodat u de tijd heeft om uw vluchten te organiseren (5 dagen). Per e-mail kunt u laten weten dat u een voorreservering wilt maken, daarna heeft u 5 dagen de tijd om een vlucht te boeken. Soms spaart u veel geld uit een dag vroeger of later dan gepland te reizen, wij raden iedereen aan om een voorreservering drie dagen voor en drie dagen na uw vakantie planning in te laten gaan. Aan een voorreservering zijn geen kosten verbonden.

Met vriendelijke groet van het ZORBAS TEAM

Zorbas Island:  De vakantie film 2018