Nieuwsbrief Zorbas Island 2019 Kreta: Via deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van alle nieuwtjes voor een vakantie op Kreta in 2019. Droomt u alweer van een heerlijke vakantie in de zon? Met deze eerste nieuwsbrief voor 2019 warmen we u alvast op.

Zoover award 2018: We wilden zilver, maar we kregen goud. Zorbas Island heeft de Zoover Gold Award voor 2018 gewonnen! We willen iedereen bedanken voor de mooie beoordelingen. Deze winter zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor een fantastische zomer in 2019!

Reserveringen 2019: De reserveringen voor 2019 zijn dit jaar weer erg vroeg begonnen. Er zijn voor het gehele jaar alweer veel aanvragen voor een leuke en actieve vakantie op Kreta. Niet alleen voor de schoolvakanties, maar ook het voor- en naseizoen zijn zeer populair. Wanneer u ook vakantieplannen naar Kreta heeft voor volgend jaar, is het verstandig om er snel bij te zijn!

Zomerseizoen 2019: Het zomerseizoen op Kreta begint eind maart 2019 en gaat door tot begin november 2019. Gedurende deze gehele periode bent u van harte welkom om te genieten van de zon, de sfeer en de geweldige excursies!

Vluchten naar Kreta: Veel mensen vinden het prettig om de vakantie, inclusief vliegreis te boeken. Dit is voor ons natuurlijk geen enkel probleem. Wij bieden directe vluchten aan naar Kreta. Voordelige vluchten hebben wij op aanvraag. Mail ons voor de prijzen van dit moment.

Nieuw in 2019: We hebben voor 2019 weer een aantal schitterende nieuwe fietsroutes uitgezet. Voor een leuke vakantie met E-bike en accommodatie, zijn prachtige fietsroutes natuurlijk zeer belangrijk. De meeste routes kunt u zelf fietsen met de GPS. Ook organiseren we in 2019 weer een vernieuwde kookworkshop van een week. Tijdens de kookworkshops van een week leert u de lekkerste Griekse gerechten maken. Daarnaast hebben wij een kookboek waarin alle gerechten, die u tijdens de kookvakantie gemaakt heeft, terug te vinden zijn.

Eind juni op Kreta: De laatste week van juni en de eerste week van juli is een schitterende periode om op vakantie te komen. De temperatuur is altijd erg aangenaam in deze periode en wij organiseren in deze weken altijd speciale excursies. Heeft u zin om nog net voor de grote drukte van het hoogseizoen op vakantie te komen? Dan is dit zeker de beste periode!

Oktober op Kreta: Ook de maand oktober is een heerlijke maand. Eigenlijk is dit misschien wel de prettigste maand om op vakantie te komen. Over het algemeen is de temperatuur nog erg aangenaam, maar niet meer te hoog. Het zeewater is altijd nog warm in deze maand. Dit is natuurlijk een ideale combinatie voor een actieve vakantie, afgewisseld met heerlijke stranddagen.

Excursies 2019: Ook in 2019 zullen wij weer een aantal nieuwe, leuke en uitdagende excursies op ons programma hebben. In iedere week van het seizoen organiseren wij minimaal 5 excursies. Wanneer u interesse heeft in een bepaalde excursie horen wij dit graag. De meeste excursies kunnen wij voor u inplannen, mits wij dit op voorhand weten.

Wandelen op Kreta: Veel mensen zijn zeer geïnteresseerd in wandelen. Om te wandelen op Kreta bent u bij ons zeker aan het goede adres. Wij organiseren vele unieke wandelvakanties gedurende het hele jaar. De beste periodes om te wandelen op Kreta zijn de maanden april, mei, juni, september en oktober. Zoals ieder jaar, hebben wij ook dit jaar weer een aantal nieuwe en uitdagende wandelingen. Daarnaast organiseren wij weer enkele meerdaagse E4 wandelingen met accommodaties onderweg. Wees hier vroeg bij, want vol is vol.

Cultuur- en Jeeptours Zorbas Island: In de zomer van 2019 op Kreta zullen wij enkele 3-daagse jeeptours organiseren. Wij rijden schitterende routes met u en zullen onderweg overnachten. Tijdens deze routes maakt u zeker kennis met de cultuur van Kreta. Dit prachtige Griekse eiland heeft veel te bieden. Tijdens de jeepsafari ziet u veel van het eiland.

Transfer naar Zorbas: De transfer van en naar de luchthaven kunnen we voor u regelen. U krijgt bij een reservering hierover voldoende informatie. Als u opgehaald wilt worden, laat het ons dan wel op tijd weten. De geplande vluchttijden en het vluchtnummer zijn in dit geval belangrijk voor ons om te weten.

Waarom Zorbas Island: Het is een betaalbare en leuke locatie, die niet onder de voet wordt gelopen door massatoerisme. Daarbij komen de gezelligheid, al onze eigen en unieke excursies, een persoonlijke service en de cultuur, die Zorbas Island bijzonder maken. Vanwege de vele excursies die wij aanbieden en zelf uitgezet hebben, krijgen wij vaak de vraag om samen te werken met touroperators. Dit willen wij juist niet. Wij houden liever alles in eigen hand, zodat wij u een onvergetelijke vakantie met een persoonlijke service kunnen bezorgen.

Accommodatie Zorbas Island: De accommodatie met 21 appartementen ligt direct aan de kust. Vanaf ons zwembad heeft u een adembenemend uitzicht op de Egeïsche Zee. Direct bij het zwembad vindt u onze poolbar en taverne met buitenkeuken en grillhuis. In onze taverne wordt elke dag uw ontbijt & diner als buffet geserveerd, terwijl u geniet van het mooie uitzicht. In de buitenkeuken en grillhuis bereiden we regelmatig aan het einde van de dag typische Griekse grillgerechten of een BBQ voor. In de keuken gebruiken we verse groenten en kruiden uit onze eigen biologische tuin rond de appartementen. Verder bieden we een uitgebreide lunchkaart met diverse broodjes, snacks, pannenkoeken, omeletten, wraps en mezedes (kleine Griekse hapjes). Daarnaast kunt u ook genieten van heerlijke lokale Kretenzische wijnen, een goed kopje koffie, lekkere ijsjes en milkshakes of een speciale cocktail. Zorbas is het hele jaar geopend. Het is geschikt voor iedereen, er zijn appartementen van 1 tot 6-12 personen. Het is dus ook mogelijk om met een groep te verblijven. Klik op Zorbas Island 

Strand bij Zorbas Island: Direct voor de deur van de accommodatie hebben we een privé zandstrand. Het is een heerlijke plek om te ontspannen op een bedje in de zon en om de zee in te duiken. U kunt tot vele meters de zee in lopen, aangezien het hier niet snel diep is. Als u zin heeft in iets te eten of drinken, dan brengen we u dat gewoon op het strand. De ligbedden en parasols staan er klaar en onze gasten kunnen hier altijd gebruik van maken. Wanneer u hier lekker geniet van een kopje koffie of een glaasje fris is dit voor de hele dag gratis.

Aanmelden voor de Zorbas nieuwsbrief: Elke 6 maanden maken we een nieuwsbrief met de laatste updates over Zorbas Island. Klik hier om u aan te melden.

Met vriendelijke groet van het ZORBAS TEAM