oktober vakantie in Griekenland: Volgens de kalender is het nu officieel herfst in Griekenland, maar in realiteit is het op Kreta nog volop zomer. De zon schijnt en de temperatuur is heel aangenaam voor een sportieve vakantie op Kreta. Zon, zee en kloven wandelen kunnen in de herfst goed met elkaar gecombineerd worden.

Oktober excursies op Kreta

Week in oktober op Kreta.

5 oktober 2019: wandelen en actieve vakanties oktober

Wandelen in de bergen van Kavousi, Kreta.

Quadsafari & BuggytourQuad- of Buggysafari, genieten van Kreta op een andere manier. Onze routes zijn zo uitgezet, dat u niet alleen bekend raakt met het quad rijden, maar ook met de onbekendere delen van Kreta, of dat nu off road is of op asfalt. Mocht u er zelf op uit willen trekken met de quad dan zijn er GPS routes beschikbaar en er zijn zelfs quad tours van 2 dagen en alternatieven als het rijden van Scootopia.

oktober vakantie in Griekenland – in de oktober vakantie naar Griekenland – oktober naar Griekenland – oktober vakanties naar Griekenland

Wandelvakantie in oktober op Kreta: Anopli kloof

Kritsa kloof: Deze kloof is echt een beleving! Het smalste stuk is maar 90 centimeter breed. De hoge rotsen aan beide kanten zijn indrukwekkend. De Kritsa kloof is een rondwandeling, dus u komt weer bij het begin van de kloof uit.

In de oktober vakantie naar Griekenland: De herfst is een perfecte periode voor een actieve vakantie in Griekenland. Maar heeft u geen zin om actief tijdens de vakantie te zijn, kunt u bij ons ook lekker aan het zwembad liggen of ontspannen op een bedje op het strand. De ligbedden en parasols staan klaar en u kunt hier gratis gebruik van maken.