Onbekend Kreta: Regelmatig organiseren wij een excursie naar onbekend Kreta. Kreta zelf is niet echt onbekend, dus wat bedoelen we hier eigenlijk mee? Voor ons is het begrip onbekend Kreta heel ruim in te vullen; we willen u met deze excursie het eiland vanuit een ander oogpunt laten zien, het deel wat voor u onbekend is. De ervaring die wij de vele jaren wonend hier op het eiland hebben opgedaan, delen we graag met u. Veel mensen denken dat op Kreta allemaal om het toerisme draait, maar dat is zeker niet zo. Juist met deze excursie kunnen wij u laten zien, dat Kreta veel meer te bieden heeft dan zon, zee en strand.

Tijdens deze excursie gaat u meer leren over hoe het echte leven op Kreta is. De binnenlanden van het eiland zijn niet afhankelijk van het toerisme. Hier gaat u bijvoorbeeld zien, dat oude ambachten op Kreta nog steeds in ere worden gehouden. Een bezoek aan een pottenbakker hoort daar uiteraard ook bij; al die mooie terracotta bloempotten die u overal ziet, worden hier op Kreta met de hand gemaakt. Verder is het leuk om de cultuur van Kreta te leren kennen. In de vele bergdorpen van Kreta kunt u zien hoe men daadwerkelijk hier leeft. Wij rijden meerdere routes op Kreta en zorgen daarmee dat we u altijd een uniek stukje onbekend Kreta laten zien.

Vakantie op Kreta: Een vakantie is het hele jaar door mogelijk in onze appartementen. Het maakt niet uit of u in de zomer of de winter op Kreta bent, het is altijd leuk om het voor u nog onbekende Kreta te ontdekken. De bezigheden van de lokale bevolking zijn sterk afhankelijk van het jaargetijde. Vooral het boerenleven van de Kretenzers staat hierbij centraal. Dit is leuk om eens van dichtbij te zien.