Pokemon Go op Kreta

Pokemon Go op Kreta: Ook hier op Kreta komen we Pokémon Go tegen. Tijdens een excursie op Kreta heeft 1 van onze jongere gasten ook al een Pokémon gevonden. Dit jaar is Pokémon Go ook op Kreta een populair vakantiespel geworden. We vroegen ons eerst nog af of er wel Pokémon in Griekenland zijn, maar ze zijn dus hier op Kreta ook te vinden. Ook op Zorbas Island is er al een Pokémon gevonden…. We wensen je veel plezier met het zoeken naar Pokémon op Kreta.

Pokemon Go op Kret Pokemon Go op Kreta Griekenland

Pokemon go in Griekenland: overal verstoppen ze zich…. Op een bootexcursie of in de bergen…. Blijf zoeken en dan vindt je ook de Pokémon op Kreta!

Pokemon go in GriekenlandJPG

Vakantie op Kreta: Appartementenverhuur en accommodatie op Kreta het hele jaar door. Dit is het juiste adres voor familie-appartementen en vakantiewoningen, al uw excursies en goedkoop vliegen naar Kreta. Een uitgebreid overzicht van het laatste vakantienieuws uit Kreta, inclusief veel foto’s. Kreta is het meest zuidelijke vakantie-eiland van Europa, Griekenland.

Pokemon go in Griekenland Kreta Pokémon Go Pokémon Go griekenland Pokémon Go kreta

Winter Kreta: Een wintervakantie op Kreta is misschien niet uw eerste gedachte, maar Kreta heeft ook in de winter heel veel te bieden. Alle archeologische opgravingen zijn te bezoeken, de musea blijven geopend, de natuur is op z’n mooist en het klimaat is zeer mild. Juist in de winter kunt u het echte Kreta leren kennen. De lokale bevolking is hard aan het werk op het land, olijven worden geoogst, wijn en Raki worden gestookt; deze bezigheden ziet u niet in de zomer. Hieronder vindt u links naar de verschillende mogelijkheden op Kreta in de winter.

Excursie op Kreta: Hier vindt u veel informatie over excursies tijdens uw vakantie op Kreta, zoals auto- en scooterverhuur, auto en accommodatie, duiken, fietsen, wandelen, wandelcombinaties op Kreta, Griekse kookles, golfen, bootreizen, paardrijden, outdoor activiteiten, zeilen, jeepsafari, vissen, groepsexcursies, wekelijkse excursieprogramma’s of fly-drive -Pokemon Go op Kreta.